Bjud in till orientalisk afton – så fixar du supermaten

08 okt, 2015
AvCassandra Lundgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förgyll höstmörkret med en matglad kväll med orientaliska förtecken!

Mustiga grytor, kittlande dofter och mytisk stämning är vanliga associationer när Orienten kommer på tal.

Värmande och stärkande på höstkanten, men också ett utmärkt tillfälle för att samla familj och vänner till en orientalisk afton.

Här bjuder vår systertidning Elle mat & vin på härliga recept i samarbete med Créme Bonjour.

snittarny1-700x440

Hämta inspiration från världens alla hörn när du anordnar din egen fest hemma.

kex1-700x467

Blanda Crème Bonjour Chili med naturell yoghurt 3%. Krydda med lite salt och peppar om det behövs. Klipp över lite färska örter.

Annons
kex2-700x467

Genom att tillsätta en klick färskost i hummusen får du en lenare konsistens. Testa gärna olika smaker av Crème Bonjour, till exempel Chili, Vitlök och Soltorkad tomat, och dela upp dem i olika skålar efter tycke och smak.

Klicka in på Elle mat & vin för fler festliga recept med färskost i fokus.

Annons