ANNONSSAMARBETE MED L'ORÈAL PARIS ELVITAL

Säg hej då till torrt sommarhår – 3 produkter som vårdar och ger glans

20 jul, 2023 
hårprodukter dom återfuktar vårdar och ger glans Lóréal Paris Elvital
Sol och bad är härligt – men det sliter rejält på håret och kan göra att det känns torrt och livlöst. Vi guidar dig genom hårvårdsrutinen som i tre enkla steg vårdar ditt hår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Äntligen är de efterlängtade semestermånaderna här då vi gärna spenderar mycket tid utomhus i det härliga sommarvädret. Men saltvatten, sol, svett och vind är bara några av många faktorer som torkar ut och sliter rejält på håret. Därför är det viktigt att ge håret extra kärlek under den här perioden och satsa på en bra hårvårdsrutin som återfuktar och reparerar håret efter tuffa dagar i solen.

Här visar vi dig hur du enkelt kan ta hand om ditt hår i sommar.

Steg 1: Inpackning för slitet hår

Efter en lång dag i sommarsolen är det viktigt att återställa håret med en reparerande och återfuktande inpackning som ger näring och massor av fukt till håret.

L'Oréal Paris Elvital Dream Length Mask är en vårdande hårinpackning med närande formula berikad med keratin, vitaminer och ricinolja för långt, skadat hår.Den återuppbygger och vårdar håret på djupet och ger näring åt slitna toppar – dessutom doftar den fantastiskt, vilket är ett stort plus!

L'Oréal Paris Elvital Dream Length Mask för långt och skadat hår återfuktande mask

Hitta L'Oréal Paris Elvital Dream Length Mask här!

Gör så här:

Tvätta håret noggrant med schampo, gärna med L'Oréal Paris Elvital Dream Length Shampoo. Applicera sedan inpackningen i längderna och låt verka i minst fem minuter innan du sköljer ur. Se videorna för referens.

Håll håret fräscht i sommar – med L'Oréal Paris Elvital Dream Length MaskBrand logo
Håll håret fräscht i sommar – med L'Oréal Paris Elvital Dream Length Mask
Håll sommarhåret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Dream Length MaskBrand logo
Håll sommarhåret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Dream Length Mask

STEG 2: FUKTBOOSTA

Eftersom håret lätt blir uttorkat på sommaren, så behöver det fukt, fukt och mer fukt för att hålla sig mjukt och friskt.

Därför är L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray den perfekta produkten att följa upp med efter duschen, oavsett om det är en av de dagar då du har använt en hårinpackning eller inte. Den återfuktande sprayen innehåller bland annat hyaluronsyra som är en känd och populär fuktgivare inom både hud- och hårvård.

Tack vare den speciella, fuktgivande formulan blir håret tio gånger mer återfuktat vilket ger en "plumping"-effekt där håret får massa volym och fyllighet.

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray återfuktar håret och gör det mjukt och glansigt

Hitta L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray här!

Gör så här:

Använd sprayen i torrt eller handdukstorkat hår varje dag. Fördela sprayen i håret efter behov, från rot till topp. Låt produkten tränga in ordentligt i håret innan du fortsätter med annan vård eller styling. Se videorna för referens.

Maxa hårets lyster i sommar – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In SprayBrand logo
Maxa hårets lyster i sommar – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray
Håll håret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In SprayBrand logo
Håll håret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray

STEG 3: Näring & silkeslen glans

Som ett sista steg i rutinen behöver håret en hårolja som ger topparna näring. Dessutom kan även en vårdande olja göra underverk för din styling när håret är torrt.

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil är den perfekta håroljan som tillgodoser ditt hår med exakt den näring det behöver. Med sin unika blandning av sex olika blomsterextrakt ger den vårdande oljan massa fukt till håret och gör lockarna silkeslena och glansiga – utan att tynga ner dem.

Använd håroljan efter hårtvätt, före hårtvätt som en vårdande behandling, eller vid styling efter behov – dina torra toppar kommer vara ett minne blott!

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil hårolja för torrt och skadat hår

Hitta L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil här!

Gör så här:

Tryck ut en lämplig mängd olja i din hand, ett bra riktmärke är att börja med ett eller två pump. Värm produkten mellan händerna och fördela den sedan i hela håret, gärna med extra kärlek till topparna. Se videorna för referens.

Läs mer om LÓréal Elvital och deras andra produkter här!

Så tar du hand om håret i sommar – med Elvital Extraordinary oilBrand logo
Så tar du hand om håret i sommar – med Elvital Extraordinary oil
Så behåller du hårkvaliteten under sommaren – med L'Oréal Paris Elvital Extraordinary OilBrand logo
Så behåller du hårkvaliteten under sommaren – med L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥