ANNONSSAMARBETE MED STUREGALLERIAN

Stockholms bästa shopping – här hittar du vårens senaste modenyheter

17 apr, 2024 
AvSofia Carlberg
I Sturegallerian mitt i Stockholm hittar du mängder av modebutiker, Sturebadet SPA, goda restauranger och nattklubb. En perfekt liten oas för en dag och kväll på stan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Centralt beläget i hjärtat av Stockholm, där stadslivet nästan myllrar som allra mest, ligger Sturegallerian på samma plats som den huserat på sedan 1990. I över trettio år har den varit en självklar mötesplats för shopping- och fikasugna besökare.

Här finns 27 utvalda butiker så som Zara, Intimissimi, Indiska, Björn Borg, Calzedonia, Casall, Massimo Dutti, Stylein, Rituals, The Body Shop med flera.

För den som är ute efter mer än mode finns också både den klassiska bokhandeln Hedengrens samt den lyxiga lakritsbutiken Lakrids by Bülow.

Dessutom kan du testa inomhusgolf på Alba Golf eller njuta av en god lunch eller middag på någon av Sturegallerians sex smakfulla restauranger som bland andra huserar Supper, Sturebaren, Tures Brasserie och Bar och Sturebadets Restaurang. Här finns helt enkelt något att göra från morgon till sen kväll!

Nyhet! Sweets by Camilla

Om du älskar och följer bakprofilen Camilla Hamid så öppnar hon nu sitt andra café under namnet Sweets By Camilla. Det nya kaféet i Sturegallerian har gott om sittplatser och kommer servera Camillas fantastiska bakverk. Missa inte denna fikapärla om du är på besök!

Inspirerande mode

I vårens mode hittar vi mycket denim från topp till tå och pasteller där ljusblått kanske är allra trendigast. Tänk slarvigt preppy, lady-like, 90-tals minimalism, babydoll och outfits med en sportig twist och du kommer vara helt rätt i vår!

Vi på ELLE har spanat in utbudet hos Sturegallerians butiker för att inspirera dig inför din nästa shoppingrunda i huvudstaden!

Ledigt och bekvämt

Linne, Casall – Örhängen, Massimodutti – Lakrids by Bülow, Byxor, Stylein – Sandaler, Zara –Väska, Zara

Stilrent ladylike

Jacka, Massimodutti – Läppbalm, Rituals – Väska, Zara – Armband, Zara – Sandaler, Zara –Klänning, Zara

SPORTIG TWIST

Tröja, Zara – Hair & Body mist, Rituals – Shorts, Casall – Piké, Indiska – Nagellack, Rituals – Lakrids by Bülow

Ljusblått och denim är ledorden

Klänning, Zara – Jacka, Stylein – Väska, Stylein – Sandaler, Massimodutti – Parfym, Rituals – Lakrids by Bülow

Matcha väska med sandaler

Örhängen, Zara – Blow & Dry spray, Zara – Rich body cream, Rituals – Byxdress, Falconeri – Sandaler, Zara – Väska, Massimodutti

Somrigt casual

Solskydd, Rituals – Tröja, Casall – Väska, Zara – Halsband, Zara – Bikiniöverdell, Casall – Body oil, Rituals

Sturegallerians öppettider

• Mån – fre: 10 – 19

• Lör: 10 – 17

• Sön: 12 – 17

Avvikande öppettider gäller för Sturebadet, Alba Golf och restaurangerna.

Läs mer hos Sturegallerian

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥