Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

ELLEs chefredaktör delar med sig av sina junifavoriter!

16 jun, 2014 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
herminesjunifavoriter

Chefredaktör Hermine Coyet-Ohlén tipsar varje månad om sina personliga favoriter i tidningen. Det här är vad Hermine gillar allra mest i juni månad.

Dries van noten DVN52C3SUN_2

Runda former från Dries Van Noten.

Annons
Hermes_PE14_58

 

Skönt och grönt, Hermès.

Mulberry VH3329_277W150

 

Mulberryhatt för soliga luncher på ELLEs terrass.

Vanessa Bruno athé A47K4382

 

Annons

Vanessa Bruno Athé – perfekt till midsommar.

FLOWERBOMB_EDT_La_Vie_en_Rose_50ml_flacon

Uppdaterad Flowerbomb från Viktor & Rolf.

Tory Burch TB_Queen_Anne's_Lace_Miniaudiere_in_Queen_Anne's_Lace

 

Tory Burchs miniväska.

Annons
Alexandre Bonnet - Ida Sjostedt24849

 

Alexandre Bonnet jobbar med Ida Sjöstedt!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I nuvarande numret av ELLE Mat & vin hittar du en artikel om Micael Bindefeld, hans trädgård och några av hans favoritrecept. Hans fina jordgubbstårta (för 8–10 personer) hittar du här:

Midsommarmaräng 

200 g rostade hela mandlar
2 dl ljust muscovadosocker
2 dl strösocker
6 äggvitor
1 msk maizenamjöl
1 msk vinäger

Fyllning:
1 kg jordgubbar
3 msk florsocker
5 dl vispgrädde

Jordgubbstårta

Dagen före festen: Värm ugnen till 125 grader. Mixa mandeln grovt

Annons

i en matberedare. Ta bort hälften och mixa resten till små smulor. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner sockret, lite i taget.

Tillsätt maizena och vinäger och vispa tills smeten blivit blank och hård. Vänd ner den finmixade mandeln och det mesta av den grovhackade.

Lägg bakplåtspapper på två plåtar. Forma cirklar om ca 20 cm i diameter

av marängsmeten, en på varje plåt. Strö på resten av de grovhackade mandlarna. Grädda mitt i ugnen 75 minuter. Stäng av värmen och

låt bottnarna stå kvar i ugnen minst 1 timme. Helst över natten – med

stängd ugnslucka.

Före serveringen: Mixa hälften av jordgubbarna i mixer och pressa

genom en sil. Blanda jordgubbssaften med 2 msk florsocker. Sikta 1 msk florsocker i grädden och vispa fluffigt. Blanda hälften av jordgubbssaften

i grädden lite slarvigt. Bred hälften av jordgubbsgrädden på den

ena marängen. Lägg på den andra och toppa med resten av grädden.

Lägg halverade jordgubbar på. Servera resten av jordgubbssaften till.

Glad sommar!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons