Meny
Annons

Månadens astro: FEBRUARI

ELLE astrolog Felicia har spått februari månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadsastro. Och läs om månadens tecken: Vattumannen.

Smart & oberoende

Vattumannens ledord är hederlighet och lojalitet. Hon är en glad, smart och uppfinningsrik person som älskar att vara oberoende. Som alla lufttecken kan hon upplevas som lite sval när det gäller förälskelse och passion. Vattumannen letar efter en partner som utmanar henne intellektuellt. Det är svårt att inte tycka om en Vattuman, men det kan vara svårare att avgöra vad hon tycker om dig.

Månadens råd: Låt passionen blomma.

Väduren 21/3–20/4

Om du har en relation är det dags att ta tag i den, annars är det risk att du och din partner glider isär. Under en period har många yttre faktorer styrt ert liv, nu känns det viktigt att ni sätter reglerna för hur er gemensamma vardag ska fungera. Kanske är förhållandet redo för ytterligare ett steg, eller så är det dags att fundera på hur bra ni egentligen passar ihop. För singlar handlar den här månaden om relationer till familj och nära vänner.

Oxen 21/4–21/5

Om januari var stressig blir februari raka motsatsen. Vardagen smyger sig på och du längtar efter att det ska hända något i ditt liv. Under början av månaden verkar det som om någon i din närhet behöver stöd. Det kan bli många sena kvällar och långa samtal. Du är en lojal vän som aldrig skulle svika någon som behöver dig, den egenskapen gör dig omtyckt. Under mitten av perioden kan det vara bra att ta det försiktigt med onödiga utlägg. Din ekonomi är ansträngd och risken är stor att du får börja knapra på sparpengarna.

Tvillingarna 22/5–21/6

Under februari får du ett spännande erbjudande. Det kan komma från en vän som vill involvera dig i ett projekt, eller röra arbetet eller ett fritidsintresse. Frågan väcker ditt intresse och chansen är stor att du tackar ja utan att fundera över vad åtagandet innebär i längden. När det gäller din ekonomi finns en hel del att göra. Du har svårt att hålla i pengarna och skulle behöva skaffa en överblick över onödiga utgifter. Sök ekonomisk rådgivning hos ett proffs.

Kräftan 22/6–22/7

Februari blir en bra månad, särskilt för Kräftor födda tidigt i perioden. Mars ger dig mer energi än vanligt så här års och du imponerar på jobbet. Om du vill söka nytt arbete eller klättra på karriärstegen har du alla chanser nu! Dina chefer har det ovanligt lugnt, de har med andra ord tid att notera precis hur driftig du kan vara. Privat blir det både passion och turbulens. Mycket handlar om att månen gör dig extra känslig i både positiv och negativ bemärkelse. Är du nyförälskad kan du räkna med en romantisk månad.

Lejonet 23/7–23/8

Efter en seg januari händer en hel del både i ditt privatliv och på arbetet. Privat tar du ett steg som du funderat över länge, men undvikit av olika skäl. Det kan handla om en flytt, ett uppbrott eller en sammanflyttning. Du kommer att känna dig glad och harmonisk när du väl förverkligat dina planer. På arbetet råder kaos, det verkar handla om en omorganisation av något slag. Den skapar en osäkerhet och förvirring både hos dig och dina kolleger. Behåll din positiva grundinställning.

Jungfrun 24/8–23/9

Februari handlar till stor del om att våga ta initiativ. Genom att utmana dig själv på områden som gör dig osäker växer du både på arbetet och som person. Under mitten av perioden kan det komma en svacka i energin. Du känner dig trött och less på det mesta. Ta hand om dig själv och skäm bort dig lite extra. Unna dig en sovmorgon och strunta i att städa – gör något kul i stället. Livet handlar inte om att ha det perfekta hemmet eller jobbet utan om att trivas med den man är. I slutet av perioden kommer du att bli bjuden på en fest. Den tillställningen kan förändra allt …

Vågen 24/9–23/10

Under februari får du flyt och en skön, fungerande vardag. Det har du saknat de senaste hetsiga månaderna så du trivs med rutinerna och trygg­heten de ger. Under mitten av månaden kan du känna dig lite hängig. Horoskopet varnar för alltför lite sömn eller slarv med maten. Om du är noga med att både stoppa i dig massor av vitaminer och se till att äta regelbundet kommer du att få tillbaka energin. En resa till ett soligt land är precis vad du behöver.

Skorpionen 24/10–22/11

En överraskning väntar i slutet av februari. Troligtvis är det en vän eller en gammal kärlek som plötsligt gör entré i ditt liv igen. Det här mötet kan vända uppochner på mycket i ditt liv. Känslor som du trodde var döda flammar plötsligt upp igen. Har du en partner kan det finnas risk för svartsjuka. Som singel slipper du problemet med sårade känslor ­– du har bara dig själv att ta hänsyn till – men det kan vara nog så svårt. Annars är det här en period som passar bra för shopping, du har tur i affärer just nu.

Skytten 23/11–21/12

Du blir oberäknelig i ditt temperament och du hamnar i onödiga konflikter. Det är meningslöst att säga att du ska tygla ditt humör, men försök att gå undan när du känner att känslorna är på väg att bubbla över. Under mitten av perioden kommer det in en positiv påverkan från bland annat solen som ger dig både energi och social talang. Du kan bli som förbytt från en dag till en annan. Ena dagen lättretad och nästa ett riktigt charmtroll.

Stenbocken 22/12–20/1

Även den här månaden handlar om att bara ta det lugnt och om att komma i kapp känslomässigt. Efter en turbulent höst njuter du av lite lugn och ro. Du umgås mycket med vänner den här perioden och månaden bjuder på glada skratt och roliga vardagsäventyr. Se upp för en kollega som har samarbetssvårigheter. Det finns en risk att hon/han skyller sina misslyckanden på dig och det kan bli svårt att bevisa att du är oskyldig. Under sista delen av februari får du lust att ta upp en nygammal hobby. Den kommer att sysselsätta dig många kalla vinterkvällar.

Vattumannen 21/1–19/2

Under februari kommer en influens som förvandlar dig till en person som är mycket lätt att ha att göra med. Du ser inga problem, bara utmaningar i allt dina chefer kastar på ditt bord. Även hemma är du optimistisk och omtänksam. Har du en partner kan det här vara en period då ert förhållande verkligen får chansen att blomma. Under slutet av februari får du chansen att visa lite extra omtänksamhet om en släkting även om han/hon inte ber om det.

Fiskarna 20/2–20/3

Du har kommit in i en behaglig vardagslunk och känner att det nästan blir jobbigt när vännerna börjar höra av sig och vill boka in aktiviteter på helgerna. Under februari kan du få riktigt svåra arbetsuppgifter som kräver att du har huvudet på skaft. Du kommer att lägga ner fler timmar än du brukar på att lösa de här uppgifterna, men det gör inte så mycket eftersom du tycker att det är både intressant och utvecklande. I mitten av februari kan du få lite extra pengar om du spelar dina kort rätt. Då slipper du snåla i slutet av månaden.

Veckodags- och helgastro hittar du på astro.elle.se!

Kommentera

Annons


Annons


Annons
Annons
Mobilsajt: / AV