4 goda och lättbakade bröd - med en twist
Som frukost, mellanmål eller till lunch och middag. Bröd passar till allt och godast blir det att baka själv.
Här är 4 oväntat smaskiga och enkla bröd för alla tillfällen.
1. Bröd med jalapeño och smält ost
Det här ljusa brödet är en smakklass för sig med stinget från jalapeño och det krämiga från smält emmentalerost. Gott till ostbrickan med ett glas vin!
Till receptet >>
2. Frasigt surdegsbröd med krämigt inre
Ett härligt gott surdegsbröd med frasig yta och krämigt inre som håller länge utan att börja smula. Gott till både frukost och som tillbehör till middagen.
Till receptet >>
3. Brytbröd med smakrik topping
Luftigt brytbröd med topping som passar perfekt att bjuda middagsgästerna på. Krydda med italiensk salladskrydda för medelhavskänsla eller med sesam- eller vallmofrön för ett mer klassiskt stuk.
Till receptet >>
4. Rågfrallor med russin
Saftiga rågfrallor med en rund sötma från russin. Serveras med fördel tillsammans med salt pålägg, som skinka eller ädelost.