5 recept på italiensk comfort food när den är som bäst
Ta tillvara på säsongens bästa råvaror, såsom svamp, tomater, paprika och kanske de allra sista jordgubbarna. Bjud in till italiensk comfort food när den är som allra bäst – lättlagad och smakrik. Som vår pappardelle med ricotta, stekt svamp och pecorino, få ingredienser men mycket smak! Eller varför inte våga dig på en krämig polenta som serveras med bakade tomater, basilika och massa riven parmesan. Den ugnsbakade torsken som serveras med krispig sallad är rena, klassiska smaker som får skina. Till efterrätt serveras en klassisk pannacotta med jordgubbskompott och dinkelcrunch.
PAPPARDELLE MED RICOTTA, STEKT SVAMP OCH PECORINO
Få ingredienser, stora smaker!
Till recept>>
BAKAD PAPRIKA MED OLIVOLJA, PISTASCHNÖTTER OCH VATTENKRASSE
Tillagade paprikor smakar sött, gott och mycket mer!
Till recept>>
KRÄMIG POLENTA MED BAKADE TOMATER, BASILIKA OCH PARMESAN
Färska tomater, basilika och parmesan matchar polentans mjuka smak perfekt.
Till recept>>
UGNSBAKAD TORSK MED KRISPIG SALLAD
Här spelar fisken huvudrollen, så se till att välja hög kvalitet.
Till recept>>
PANNACOTTA MED JORDGUBBSKOMPOTT OCH DINKELCRUNCH
En lyxig variant på pannacotta där äggula ersätter gelatin.