Årets semla är fyrkantig – och växtbaserad
Nu när fettisdagen kryper allt närmare så växer naturligtvis suger efter semlor. Naimas bidrag till semmelsäsongen är något vi aldrig provat förut, nämligen en Semla Bite. Det är en fyrkantig liten sensation som är en kombination av den traditionella semlan och krämig cheesecake. Därtill är det växtbaserade bakverket fullt av fiberrikt bovete, glutenfria havregryn, prebiotika och rena råvaror utan tillsatser.
– Vi vill utmana den traditionella fika-normen med en nivå av sofistikation och smak som inte tidigare har utforskats inom växbaserade snacks. I år går det bra att unna sig hur mycket semla som helst, säger Sophie Jahn, medgrundare och vice vd på Naima.
Naima är en svensk foodtech-startup med ett uppdrag: erbjuda näringsrika och högkvalitativa snacks till alla. Det innebär näringsrika, prebiotiska, växtbaserade och glutenfria bakverk i regnbågens alla färger. Läs mer om deras goda och vackra bakverk på resetwithnaima.com.