Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Catarina Königs nyårsmeny med fördrink

26 dec, 2016
AvRedaktionen
Catarina Königs nyårsmeny med fördrink.
Catarina König har tagit fram en lyxig trerättersmeny som passar perfekt till nyår. Inled - eller avsluta - gärna middagen med en läskande champagnedrink.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRDRINK:

Inled middagen med en svalkande champagnecooler med Tom Collins-sorbet. Lägg en kula sorbet i vardera champagneglas, toppa upp med champagne och servera direkt!

Till receptet >>

Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.
Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.

FÖRRÄTT:

Vad sägs om oxfilécarpaccio med krispig ruccola, rostade pinjenötter, parmesan och en härlig tryffelkräm till förrätt? Galet gott och man vill bara ha mer!

Till receptet >>

Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.
Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.

HUVUDRÄTT:

Till huvudrätt bjuder Catarina på oxfilétournedos med västerbottenpuré, rödvinssås, citron- & parmesanstekt sparris, picklad rödlök och västerbottenchips.

Annons

Till receptet >>

Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.
Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.

EFTERRÄTT:

Efterrätten består av vaniljvisp med hallon på små dessertmaränger. Det tar endast 5 minuter att göra, utan några som helst förberedelser!

Till receptet >>

Vaniljvisp med hallon på maränger.
Vaniljvisp med hallon på maränger.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons