Catarina Königs nyårsmeny med fördrink
26 dec, 2016
AvRedaktionen
Catarina König har tagit fram en lyxig trerättersmeny som passar perfekt till nyår. Inled - eller avsluta - gärna middagen med en läskande champagnedrink.
Annons
FÖRDRINK:
Inled middagen med en svalkande champagnecooler med Tom Collins-sorbet. Lägg en kula sorbet i vardera champagneglas, toppa upp med champagne och servera direkt!
Till receptet >>
FÖRRÄTT:
Vad sägs om oxfilécarpaccio med krispig ruccola, rostade pinjenötter, parmesan och en härlig tryffelkräm till förrätt? Galet gott och man vill bara ha mer!
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Till huvudrätt bjuder Catarina på oxfilétournedos med västerbottenpuré, rödvinssås, citron- & parmesanstekt sparris, picklad rödlök och västerbottenchips.
Annons
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Efterrätten består av vaniljvisp med hallon på små dessertmaränger. Det tar endast 5 minuter att göra, utan några som helst förberedelser!
Till receptet >>
Annons