Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs

02 mar, 2021
AvRedaktionen ELLE
Recept på club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs
En ordentlig club sandwich ska vara välfylld med godsaker! Den här har vi maxat med rostbiff, avokado och dijonmajonnäs!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 tips för att lyckas med dina hamburgareBrand logo
7 tips för att lyckas med dina hamburgare

Club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs

Som det godaste smörrebrödet, här byggt på höjden för extra wow-effekt!

Så gör du en club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs

4 portioner

Du behöver:

½ gurka
1 avokado
½ citron
4 skivor levainbröd
700 g rostbiff i skivor

Dijonmajonnäs:

2 dl god majonnäs
1–2 msk dijonsenap
Salt och nymalen svartpeppar

Gör så här:

  1. Skiva gurkan i långa tunna skivor, gärna på mandolin. Skär avokadon i tunna skivor och droppa citron över skivorna.
  2. Blanda majonnäsen med dijonsenap, salt och peppar. Dela varje brödskiva i två och bred på rejält med dijonmajonnäs på alla skivor. Lägg 3–4 skivor tunt kött, gurka och avokado på varje brödbit. Lägg en brödskiva över och servera.

Recept: Audrey Cosson Foto: Virgine Garnier

LÄS MER:

Club sandwich med oxfilé och örtpesto

Annons