Lyxig säsongsmeny med försmak av vår
Vårens första primörer gör sig bäst i att serveras lätta och fräscha. Piggvar med kålrabbi och bisque blir huvudrätt i denna friska vårmeny, omringad av smårätter som pak choi med mandelkräm, gulbetor med svartkål och ägg med radicchio. Det perfekta avslutet är en modern twist på rabarberpaj där den istället är ugnsbakad och toppad med rostade cashews och frisk mynta. Bjud in, duka upp och njut!
Pak choi med mandelkräm, citronzest och sesamolja
Pak choi behåller sin krispighet även när den steks lätt. Kan ersättas här med sparrisbroccoli eller sparris. Perfekt förrätt eller tillbehör!
till recept>>
Ägg med radicchio och vattenkrasse
Krämigt, syrligt och lite bittert! Supersallad med supersmak, ät som den är eller till ditt favoritprotein!
Till recept>>
Gulbetor med svartkål och shiitake
Vego i enlighet med säsongen är vansinnigt gott. Gulbetornas sötma med krispig kål och umami-svamp är en perfekt kombo!
Till recept>>
Lyxig piggvar med kålrabbi och bisque
Uppdatera fiskrätten med den här lyxiga rätten! Piggvaren kan självklart bytas ut mot MSC-märkt marulk eller torskrygg.
Till recept>>
Ugnsbakad rabarber med rostad cashew och mynta
Om inte än, så snart hittar du rabarber i grönsaksdisken! Årens första späda rabarber är de allra läckraste. Här med knapriga nötter och fräsch mynta!
Till recept>>
LÄS MER:
Välkomna våren med en härlig helgmeny