Glittrande nyårsmeny med extra allt
På årets sista kväll finns inga alternativ förutom att fira stort! Inledningsvis börjar ni med en spännande variant av klassiska drinken margarita med toner av grapefrukt och vanilj. Sen dukas det upp en restauranglik laxcarpaccio med finstämda smaker som äpple och soja och en het räk- och mangosalsa som serveras med rostade crostini. Varmrätten osar lyx – kalvfilé med duchessepotatis och rödvinssås med obligatorisk sparris vackert placerad på tallriken. Årets glammigaste dessert bjuder ni på också – prosecco-gelé med aperol-granita. Gott nytt år!
GRAPEFRUIT VANILLA MARGARITA
Citruspigg med en len vaniljton. Mycket gott!
Till recept>>
LAXCARPACCIO
Vackert upplagd och försvinnande god. Som på restaurang – fast hemma!
TILL RECEPT>>
HET RÄK- OCH MANGOSALSA MED CROSTINI
Frasigt, lent, knaprigt, hett, sött och salt – den här har allt!
TILL RECEPT>>
KALVFILÉ MED DUCHESSEPOTATIS OCH RÖDVINSSÅS
Fantastisk festligt rätt, som är både lyxig och smakrik.
TILL RECEPT>>
PROSECCO-GELÉ MED APEROL-GRANITA
Den ultimata nyårsdesserten har stor smak och är lyxig, men ändå enkel att göra!