Lyxig meny till alla säsongens fester
Förrätt: Rågbrödschips med rökt lax och avokadokräm
Sugen på en riktigt god förrätt eller kanske ett extra smaskigt tillbehör? Bjud på rågbrödschips! Dessa toppas med rökt lax och avokadokräm och är alldeles underbara.
Till receptet >>
Förrätt: Sliders med krabba och aioli
Hamburgare är tidlös festmat som alltid går hem. Dessa sliders, kort och gott mini-hamburgare, med krabba och aioli är smakrika, goda och garanterade vinnare på festen. Funkar bra både som förrätt och huvudrätt.
Till receptet >>
Huvudrätt: Svamppasta med krämig gräddsås
En krämig pasta är ett säkert kort. Det är lättlagat, gott och perfekt till festen. Om det mot förmodan blir några rester är det bara att spara till matlådan!
Till receptet >>
Efterrätt: Minipajer med hallon och nektarin
Ljuvlig efterrätt som i princip kan förberedas helt i förväg. Laga pajerna först och ställ i kylen – sen är det bara att ta ut, toppa med frukter och grädda när det är dags för efterrätt!
Till receptet >>
Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER: