Mat & vin-helg!
Nu till helgen – den 26-27 oktober är det mat&vin-helg på Nacka Forum. Det kommer att hållas i både vinprovningar och smakprover på mat. Temat är ”ekologiskt och närproducerat” och ingen mindre än kocken Tommy Myllymäki kommer att vara där som ambassadör.Tommy Myllymäki kommer att laga och bjuda på ekologisk mat. Även restauranger som Melanders, Sandströms Kött, Picard, O’Learys och Joe & the juice bjuder på smakprover. Det kommer även att bjudas på vinprovning i samarbete med Prime Wine Group, vars utbud sommelieren Alf Tumble (nybliven dryckesskribent på Dagens Nyheter och författare till boken Drick) kommer att presentera.
Sugen att åka dit? Här ser du schemat:
Lördag 26/10
12.00-17.00: Nacka Forums restauranger och butiker bjuder på smakprover ifrån sin meny
12.00-17.00: Vinprovning med sommelier
12.30 & 14.30: Tommy Myllymäki lagar höstmat med provsmakning
13.30: Exklusiv skivsignering och intervju med Tomas Ledin
14.00 – 14.30: Nacka Forums hyresgäster
15.00: Sommelier Alf Tumble pratar om höstens viner
15.30: Intervju med Värmdö Musteri
Söndag 27/10
12.00-17.00: Nacka Forums restauranger och butiker bjuder på smakprover ifrån sin meny
12.00-17.00: Vinprovning med sommelier
12.00-17.00: Ansiktsmålning
12.00 & 13.00: Husmor Lisa ger sina bästa kalastips
13.00 – 15.00: Nacka-Nallen firar sin födelsedag
– Fiskdamm
– Tårta & Saft
– Paketöppning
– Kalaspyssel
16.00 – 16.30: Ekologisk matskola med Husmor Lisa