Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Nyårsmeny: Hummersallad, ankbröst och ile flottante

14 dec, 2018
AvRedaktionen
Nyårsmeny med hummersallad, ankbröst och ile flottante.
Fira in det nya året med en härlig trerättersmiddag med hummer, anka och île flottante som ett gnistrande avslut. Duka med vackert porslin, en massa ljus och din godaste champagne!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Hummersallad med chilimajonnäs

Ljuvlig hummersallad med hemmagjord chilimajonnäs. Majonnäsen kan du göra en dag i förväg. Köp helst färsk hummer!

Till receptet >>

Hummersallad med chilimajonnäs.
Hummersallad med chilimajonnäs.

HUVUDRÄTT:

Knaperstekt ankbröst med björnbärssås

Knaperstekt ankbröst med sötsyrlig björnbärssås, krispig potatiskaka och lättstekt pak choi. Perfekt huvudrätt till nyår!

Till receptet >>

Knaperstekt ankbröst med björnbärssås.
Knaperstekt ankbröst med björnbärssås.

EFTERRÄTT:

Île flottante med röda vinbär

En klassisk fransk dessert med mjuka maränger i vaniljkräm. Namnet betyder flytande öar, och syftar på marängerna i vaniljkrämen.

Annons

Till receptet >>

Île flottante med röda vinbär.
Île flottante med röda vinbär.

Här hittar du fler nyårsmenyer >>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons