Nyårsmenyn som har allt – våra 6 lyxigaste recept
På årets sista dag handlar det om att fira stort! Här ska det vara lyx, flärd och fint – vilket innebär att vi börjar kvällen med bruschett med krabba och ceviche. Det är också sen gammalt att hummer hör hemma på nyårsafton, testa vår svampgratinerade variant med konjak. Till varmrätt blir det grillad flankstek med örtmos och tryffel som avslutas med en len chokladkräm. När tolvslaget har firats och det nya året smygstartat så är det helt klart dags för nattamat. Ingen kommer tacka nej till marinerad brie med grillade grönsaker och kex! Gott nytt år!
BRUSCHETTA MED KRABBA
Perfekt som en liten aptitretare till fördrinken!
RECEPT PÅ BRUSCHETTA MED KRABBA>>
CEVICHE MED GRAPEFRUKT OCH AVOKADO
Frisk och aptitretande förrätt som teasar om att resten av middagen kommer bli en succé!
Recept på ceviche>>
SVAMPGRATINERAD HUMMER MED KONJAK
Inget nyår är komplett utan hummer på tallriken!
Recept på svampgratinerad hummer>>
GRILLAD FLANKSTEK MED ÖRTMOS OCH TRYFFEL
Middagens stora stjärna är såklart perfekt rosa kött som smaksätts med lyx!
Recept på grillad flankstek>>
CHOKLADKRÄM MED BJÖRNBÄR
Avsluta kvällen med en len chokladkräm som görs på mjölkchoklad och grädde.
Recept på len chokladkräm>>
MARINERAD BRIE MED GRILLADE GRÖNSAKER
God som nattamat efter klockan slagit tolv – och ett perfekt sätt att gå in i det nya året!