Bjud på lyxig fyrarätters middag
24 maj, 2021
AvRedaktionen ELLE
Ljuvligheter av råvaror i säsong: tomater, sommarkantarell, ärtskidor, jordgubbar och färska blommor. En meny maxad med sommarsmak!
Annons
Det här är en meny för alla er som längtat efter säsongens råvaror! Börja med en pigg bruschetta med tomat och friska röda vinbär, funkar både som snack innan eller tillsammans med salladen på ärtskidor och sommarkantareller. Till varmrätt blir det en pasta med solmogna tomater, vin och vitlöksolja. Och när alla gäster hävdar att de är för mätta för dessert dukar du fram kvällen höjdpunkt – marängrullen med färska jordgubbar, rosenblad och violer. De kommer ändra sig, vi lovar!
BRUSCHETTA MED TOMAT OCH RÖDA VINBÄR
En härlig och annorlunda variant på bruschetta.
Till recept>>
Ärtskidor med sommarkantareller och hasselnötter
De första sommarkantarellerna är allra godast!
Annons
Till recept>>
PASTA MED TOMATER, VIN OCH VITLÖKSOLJA
Den här pastan kommer du laga fler gånger!
Till recept>>
Marängrulle med jordgubbar, rosenblad och violer
Har du sett en finare dessert?
Till recept>>
Annons