Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Bjud på lyxig fyrarätters middag

24 maj, 2021
AvRedaktionen ELLE
Bjud på lyxig 4-rätters middag
Ljuvligheter av råvaror i säsong: tomater, sommarkantarell, ärtskidor, jordgubbar och färska blommor. En meny maxad med sommarsmak!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du sommarens godaste limoncello-drinkBrand logo
Så gör du sommarens godaste limoncello-drink

Det här är en meny för alla er som längtat efter säsongens råvaror! Börja med en pigg bruschetta med tomat och friska röda vinbär, funkar både som snack innan eller tillsammans med salladen på ärtskidor och sommarkantareller. Till varmrätt blir det en pasta med solmogna tomater, vin och vitlöksolja. Och när alla gäster hävdar att de är för mätta för dessert dukar du fram kvällen höjdpunkt – marängrullen med färska jordgubbar, rosenblad och violer. De kommer ändra sig, vi lovar!

BRUSCHETTA MED TOMAT OCH RÖDA VINBÄR

En härlig och annorlunda variant på bruschetta.

Till recept>>

Bjud på bruschetta med tomat och röda vinbär

Ärtskidor med sommarkantareller och hasselnötter

De första sommarkantarellerna är allra godast!

Annons

Till recept>>

Så lagar du ärtskidor med sommarkantareller och hasselnötter

PASTA MED TOMATER, VIN OCH VITLÖKSOLJA

Den här pastan kommer du laga fler gånger!

Till recept>>

Recept på pasta med tomater, vin och vitlöksolja

Marängrulle med jordgubbar, rosenblad och violer

Har du sett en finare dessert?

Till recept>>

Baka en marängrulle med jordgubbar, rosenblad och violer
Annons