Veganska fudge-brownies på 4 ingredienser
28 mar, 2017
AvJoel Linde
Vi kan inte få nog av söta och lättlagade recept. Den här brownien är full av protein, banan och jordnötssmör. Dessutom är den glutenfri och helt vegansk!
Annons
Du behöver:
6 ordentligt mogna bananer (ungefär 5 dl när de är mosade)
2,5 dl jordnötssmör (eller annat nötsmör)
8 msk proteinpulver
4 msk kakao
Gör så här:
- Värm ugnen till 180 grader. Smörj en bakform, eller klä i bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter.
- Mosa bananerna och vispa ihop ordentligt med jordnötssmöret. Rör ner proteinpulvret och kakaon med en sked, och häll sedan ner i bakformen. Ställ i ugnen till önskad konsistens, mellan 12-20 minuter.
- Låt svalna i minst 10 minuter innan du skär upp. Kan sparas i kylen i ungefär tre dagar (vi tror dock inte att du kommer få det problemet).
Testa också: Veganska jordnötsbollar
Foto: Gimme Delicious
Annons