Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

16 stilsäkra modenyheter att ta in i höstgarderoben 2021

03 aug, 2021 
AvCecilia Persson
nyheter inom mode till dam hösten 2021
Hösten 2021 närmar sig och med den kommer mängder av efterlängtade höstplagg att ta in i höstgarderoben. Här är våra 16 favoriter inför den kommande säsongen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hösten är långtifrån här nu när vi fortfarande njuter av sommarens sista månad för fullt, men om du – liksom vi – ändå inte kan låta bli att snegla mot nyheterna inför den kommande säsongen så har vi goda nyheter. Överallt börjar det nämligen fyllas på med riktigt snygga modenyheter som vi längtar efter att bära i höst!

Kanske längtar vi lite extra just den här hösten, när vi nästan har samma känsla inför att (förhoppningsvis) få komma tillbaka till arbetsplatsen eller skolan fysiskt igen som vi hade inför skolstarten när var yngre. Hej, pirr i magen!

Leonie Hanne under Paris Fashion Week

Modenyheter hösten 2021

Vi har samlat 16 fina köp som blir stilsäkra basplagg under hösten 2021, och många av dem går till och med att smyga in i dina outfits redan nu. Du hittar guldkornen inför höstsäsongen nedan!

Annons

Randig tröja, Carin Wester

En randig tröja är given i basgarderoben, så även i höst. I Carin Westers senaste släpp inför hösten 2021 hittar vi den här klassiska svartvita tröjan med en diskret logga på bröstet. Den finns även i flera andra färger, läs mer och köp här (reklamlänk).

randig långärmad tröja för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

KAVAJ, RODEBJER

Vi har redan fallit handlöst för den här rutiga kavajen, som har den perfekta oversized passformen med markerade axlar och en enkelknäppning med två knappar fram. Den perfekta höstjackan att bära om bara några veckor – och givetvis även i vår! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
brun rutig kavaj från Rodebjer för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Blus med volanger, & Other Stories

Ljusblått är en härlig sommarfärg som är lika fin att bära även under hösten. Den här långärmade blusen har effektfulla volanger i halsringningen samt i ärmsluten, läs mer och köp här (reklamlänk).

ljusblå blus med volanger för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Byxor i skinnimitation, Wera

Skinnimitation är ett effektfullt och enkelt sätt att ta in höstkänslan i din look, något vi ser mycket av i höst. De här byxorna har en avslappnad passform och finns även i mossgrönt, läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
svarta byxor i skinnimitation för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Loafers, & Other Stories

Ett par stilsäkra loafers är perfekta för säsongen mellan sommar och höst för att hålla kvar vid känslan av de varmare månaderna lite extra länge. Dessutom är de givna att ta fram under tidig vår nästa år! De här är gjorda i brunt läder, läs mer och köp här (reklamlänk).

bruna penny-loafers för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Mönstrad klänning, H&M

Höstens palett går i ofta neutrala toner men det betyder inte att vi inte tar in inslag av färg. Den här senapsgula klänningen är vacker nu under sensommaren men passar lika bra under kappan eller skinnjackan i höst. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
gul mönstrad klänning för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Beige kavaj, Gina Tricot

Kavajen lyfter vilken outfit som helst, och den här något oversized varianten i off-white blir en fin kontrast till hösten och vinterns mörkare nyanser. Läs mer och köp här (reklamlänk).

kavaj i offwhite för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Topp, Stylein

Inspirerade av Khaites vackra, men ack så dyra, toppar (reklamlänk) och klänningar med hjärtformad ringning sneglar vi gärna mot den här liknande toppen från svenska Stylein som också är i en ribbad kvalitet. Ett givet basplagg till vardags och fest i höst! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
svart hjärtformad topp för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Kjol, Rodebjer

Ta med sommarens trendiga minikjol in i höstsäsongen! Den här svartvitrutiga kjolen är gjord i ett tjockare material av bland annat ull och känns höstig trots sin längd. Läs mer och köp här (reklamlänk).

rutig kjol i ull för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Boots, Ganni

Dessa chunky boots är gjorda i skinn som åldras fint och har inslag av gummi i form av en tjock sula samt detaljer framtill. Lika fina till sommarklänningen som jeans i höst! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
chunky boots från Ganni för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Pyjamas, Arket

I höst vill vi bära sköna och stilsäkra mysplagg som vi inte skulle ha något emot att bära även bland folk eller under semestern. Den här pyjamasen från Arket har en stilren design som lika gärna skulle få ta plats bland vardagsplaggen. Skjortan har slag och knappar fram, läs mer och köp den här (reklamlänk). Byxorna har raka ben och hög midja med dold resår, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

randig pyjamas med skjorta och byxor för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till pyjamas.

Skräddad väst, & Other Stories

Skräddat i alla dess former kommer stort hösten 2021, både i form av tredelade kostymer och enstaka inslag. Den här beige västen ger vilken vardagslook som helst ett lyft, läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
beige skräddad väst för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till västen.

Midikjol, H&M

Den vadlånga midikjolen är ett självklart val under sommaren och den får även följa med på äventyr i höst! Den här lila varianten har ett vitt blommönster och blir en härlig färgklick i höstmörkret. Läs mer och köp här (reklamlänk).

lila mönstrad midikjol med omlott för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Ribbstickad topp, Lindex

Mörkbrunt har varit en given nyans att ta in i outfiten i sommar, och den är lika snygg (om inte ännu mer!) även i höst. Den här ribbstickade v-ringade toppen är det perfekta basplagget med en twist i form av puffärmarna. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
brun ribbstickad topp för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Kjol i skinnimitation, Carin Wester

Skinn och skinnimitation blir en fin kontrast till mjukare material. Den här kjolen är från Carin Westers senaste släpp inför hösten och har en lätt a-linjeformad silhuett, läs mer och köp här (reklamlänk).

skinnkjol i läderimitation för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Kappa, Totême

Säsongen för varma kappor är fortfarande en bra bit bort, men när den väl kommer vill vi mer än gärna möta den i den här perfekta kamelfärgade kappan i ull och kashmir från svenska Totême. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
kamelfärgad kappa för dam till hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Vill du ha mer modeinspiration? Spana in de senaste modenyheterna här!

Är du trött? Här är vitaminerna som kan ligga bakomBrand logo
Är du trött? Här är vitaminerna som kan ligga bakom

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons