Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Nicole Falciani erkänner: Vill inte att det ska gå bra för Eric Saade

01 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Nicole är svinsur på Eric Saade.
Nicole Falciani är fortfarande förbannad över att Eric Saade lämnade henne precis innan bröllopet. I en ny intervju berättar hon om känslorna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"Brand logo
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"

I intervjuprogrammet Intimt med Björken gör Nicole Falciani klart att hon fortfarande är förbannad på ex-fästmannen Eric Saade. ”Han är ett svin”, säger hon samtidigt som hon skrattar.

Det var i maj förra året som Nicole Falciani och Eric Saade skulle gift sig . Men plötsligt valde Eric att göra slut på relationen strax innan bröllopet.

”Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd”, förklarade Nicole Falciani i en Youtube-video samtidigt som hon berättade hur den efterföljande ångesten åt upp henne inifrån.

Annons

”Det kändes verkligen som om jag skulle dö”, säger Nicole.

Nicole berättar om exet i Intimt med Björken

I den nya intervjun förklarar Nicole Falciani att ex-paret inte setts sedan det att Eric (enligt Nicole) valde att göra slut. När Martin Björk frågar om Nicole hoppades på att Eric Saade inte skulle vinna nu under Melodifestivalen, svarar Nicole ja.

– Haha, ja men hallå det är väl klart man gör, säger hon samtidigt som hon slår fast att hon kommit över Eric Saade, men inte det han gjorde mot henne. Nicole Falciani gör även klart att inte önskar sin före detta fästman någon som helst lycka eller välgång.

– Haha, ja men jag är ju en person som kan vara arg väldigt länge. Jag kommer ju ihåg personer från lågstadiet som jag är sur på, skrattar hon samtidigt som hon skämtar om att hon nog har en hel del problem.

Nicole Falcianis nya pojkvän Adem Berisha

Nicole Falciani är nu i en relation med Adem Berisha. Paret som firade sex månader nu i januari planerar även flytta till Italien i ett år. De planerar att bo i Rom och nu håller Nicole Falciani på att bli italiensk medborgare.

– Båda mina föräldrar är italienare men italienska ambassaden i Sverige är inte så moderna av sig så det har tagit väldigt lång tid. Pappa fick enligt den italienska ambassaden en dotter för två år sedan.. det är jag. Innan dess har inte jag funnits.. Så han är även ogift enligt dem och har varit utan barn. Så jag håller på att bli italiensk medborgare nu men det lär väl ta några år, skrattade hon när hon gästade Youtube-showen Över bordet som drivs av duon Tom & Petter.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons