Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Nicole Falcianis nya tankar om barn i relationen med Adem

26 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Nicole Falciani har i tidigare intervjuer förklarat att hon inte är säker på att hon vill ha barn i framtiden. Men efter kärlekslyckan med Adem Berisha verkar det som att hon kommit i andra tankar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"Brand logo
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"

Nicole Falcianis framtid blev inte alls som hon tänkt sig när hon och Eric Saade bröt upp förra året, bara veckor innan de egentligen skulle ha gift sig. Det blev inget bröllop, istället fann hon kärleken på nytt ett par månader senare i Adem Berisha.

”Kärleken ändå. Bästa känslan i världen. Värd att hyllas varje dag. Pirret i magen. Nervositeten. Famlande händer. Kyssarna. Den kommer när man minst anar det. Precis som den gjorde för mig i somras”, skrev Nicole i ett inlägg på Instagram för ett par veckor sedan.

Nicole Falcianis tidigare tvivel kring barn

I intervjuer och frågestunder på bloggen har Nicole tidigare berättat att hon inte är säker på om hon vill skaffa barn i framtiden. När hon förra året gästade Hanna Perssons podcast Gott folk fick hon frågan om hon ville ha barn, varpå Nicole var skeptisk.

– Jag kommer aldrig säga aldrig. Men jag har aldrig känt en barnlängtan som många av mina vänner, jag kan inte känna igen mig i det, förklarade Nicole.

Annons

Och en av anledningarna till att hon inte känt att hon vill skaffa barn är på grund av hennes sjukdom. Hon lider av barnreumatism och än är det oklart ifall sjukdomen är ärftlig.

– Jag vet inte om jag hade kunnat ha på mitt samvete att mitt eventuella barn hade blivit sjukt på grund av mig. Men jag kanske om tio år känner att jag verkligen vill ha barn men jag har känt väldigt länge att barn inte är någonting för mig.

Vändningen efter lyckan med Adem

Men, det finns nu mer i Nicoles liv som tagit en vändning. I en frågestund på hennes Instagram story där hennes följare fått ställa påståenden, som hon i sin tur svarar sant eller falskt på, skriver en:

”Du vill fortfarande inte ha barn trots ny kärlek”, och Nicole svarar att påståendet är falskt.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Nicole Falcianis första ord om relationen till Eric Saades tjej

21 unika barnnamn inspirerade av champagne

Nicole Falciani träffade kärleken i en app – detaljerna om första dejten

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons