Meny
Annons

Sofi Fahrman debuterar med bok om ung modebloggerska i Stockholm


Sofi FahrmanSofi Fahrman började sin karriär här på ELLE. Via Klick, Aftonbladets tv-satsning och Sofis mode tar hon nu ytterligare ett steg och skriver till författare på sitt CV.

Annons

Senare i år kommer hennes första bok ut, inte helt överraskande handlar den om en modebloggande ung tjej. I boken flyttar huvudpersonen tillbaka till Stockholm och lever livets glada dagar runt Stureplan. Enligt Sofi själv finns en hel del självupplevt med i boken, ingen kommer att namnges men många kommer att känna igen sig.

– Jag kan inte säga annat än att jag är nervös, säger Sofi till Resumé angående kommande recensioner. Det här är något jag
aldrig gjort förut. Men jag förväntar mig väl inte direkt ”Sing
Halleluja”.

Läs hela intervjun med Sofi på resume.se.

Av Lisa Arnell Foto: Aftonbladet

1 kommentar
  • Hermine

    Härligt! Den ska bli kul att läsa.

Annons
Annons
Annons


Annons
Mobilsajt: / AV