Josefine Kanth är ELLEs stylingredaktör och har ett brinnande intresse för mode och smarta garderobsval som förenklar och piggar upp. Josefine hjälper dig bevaka kommande trender och nyckelplagg , och uppdaterar dig med daglig stilinspiration på elle.se. Josefine började som modeassistent 2018 och hade innan dess erfarenhet av frilans och flera års praktik inom styling och modeplåtningar.
Flora Wiström är verksam som författare, bloggare och skribent. Flora håller skrivkurser och poddar om skrivande samt har gett ut böckerna Stanna (2017), Hålla Andan (2020) och Här Ruvar Havet (2023). Det här är hennes blogg på ELLE.se!
Hur var april?
April var att ta ett avgörande beslut och sedan radera Hemnetappen och Booliappen och skriva "tack, men du kan ta bort mig från listan" till alla mäklare. April var att fira påsk i Skå
Hej, säger vi. Jag och Björn var hemma med sjukt barn hela förra veckan. Vi har turats om med förmiddagar och eftermiddagar med Didrik.
Är man sjuk får man kolla på hur mycket TV som helst, det är
Har ni också spänningshuvudvärk? Dags att sluta kisa och köpa ett par nya glajjor.
Fint och classy med svart cat eye. Väldigt sugen på dessa som heter Sedona (reklamlänk via butik) från Anine Bi
foto: elsa
Nu har Espresso House höjt priset igen på sina cappuccinos. De kostar 59 kronor. Förrförra veckan kostade en cappuccino 56. För ett år sedan var det 48, om jag minns rätt. Och när jag var f
Hade en fin känsla när jag cyklade hem i vårkvällen igår. Tänkte på mina månader i San Francisco, i Lissabon, i Rom. Tänkte på min tågluff i Frankrike förra våren. Fick en välbekant lust att sticka i
Finns det något mysigare än när man varit på en resa och känner den mjuka känslan att komma hem.
Ja, så känner jag just nu när jag traskar omkring hemma, tvättar en filt, samlar ihop lite brandbilar o
Jag tutar vidare med min podd Texten och i denna vecka har jag Sandra Beijer som gäst. Satan vad trevligt det var. Vi pratar om hur hon har jobbat fram sina låtar, vad som får henne att våga röra sig
Om det är någon som lever efter recept.se's devis "Det ska vara enkelt att laga mat" är det jag. Är ett recept för tillkrånglat eller för många steg så orkar jag inte! Här kommer en helt perfekt vårlu