Dagens astro juldagen

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Det blir en lugn juldag för din del. Du njuter av att spendera dagen tillsammans med din närmaste familj. Måste du arbeta så blir det en väldigt kort dag för din del.

Oxen 21/4-21/5

Dagen liknar gårdagen rätt så mycket. Du umgås intensivt med din familj, äter massor av god mat och känner dig proppmätt under i stort sätt hela dagen. Kort sagt, du mår toppen.

Tvillingarna 22/5-21/6

En vän hör av sig till dig och vill att ni ska ses. Har du möjlighet att fly från alla släktingar gör du det eftersom den här personen betyder väldigt mycket för dig.

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir lång, skön och inaktiv. Det handlar mest om att umgås med familjen under ganska avslappnande former. Du njuter av att ta det lugnt och slippa stressa.

Lejonet 23/7-23/8

Juldagen blir ganska intensiv. Det verkar som du flänger rätt mycket från en plats till en annan. Du känner dig ganska trött när kvällen äntligen kommer.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Det verkar som alla vill ha en bit av dig så här i juletid. Du umgås intensivt de här dagarna och det blir både roligt och jobbigt på samma gång. Du behöver en vrå att smita undan till.

Vågen 24/9-23/10

Någon sker under dagen som förändrar din syn på din vardag. Det blir en omvälvande upplevelse som får dig att tänka efter. Dagen blir väldigt annorlunda.

Skorpionen 24/10-22/11

Din juldag verkar börja med en hel del uteaktiviteter. Tillåter vädret kan det nog bli både pulkaåkning och snökrig. Frisk luft hjälper dig att smälta all mat som du stoppat i dig.

Skytten 23/11-21/12

Under dagen bestämmer du dig för en förändring. Du är inte redo att tala om för din familj vad du bestämt dig för, men dagen handlar ändå om att ändra invanda spår till något nytt.

Stenbocken 22/12-20/1

Du njuter av att vara ledig och tillsammans med familjen. För dig betyder dina nära och kära väldigt mycket. Du kan skippa resten av julfirandet bara du får tid för din familj.

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir lika intensiv som gårdagen. Det ser ut som du måste vänja dig vid för mycket mat och för lite motion den närmaste tiden. Njut av att träffa dom du sällan ser annars.

Fiskarna 20/2-20/3

För dig blir dagen lite speciell. Du umgås med din närmaste familj, men du tvingas och vara social med människor som du inte tycker lika mycket om.

Annons