Daghoroskop måndag

04 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en dag att minnas mer än på ett sätt. Du känner dig väldigt stressad redan från början och det blir inte bättre av att dina kollegor verkar insjukna en efter en.

 

Oxen 21/4-21/5

Måndagen börjar lugnt, men slutar i högt tempo. Räkna med en del smärre problem under dagen som egentligen lätt skulle kunna åtgärdas förutsatt att du upptäcker dom i tid.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu jobbar du mycket och det gör att du inte alltid hinner med så mycket som du skulle vilja hemma. Måndagen bli lite lugnare och det gör att du både hinner och orkar ta tag i hushållet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var inte rädd att säga vad du känner. Dina åsikter är mycket uppskattade, men då måste du också vara medveten om att de kan väcka avundsjuka hos mindre fantasifulla arbetskamrater.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag hinner du med lite mer än du räknat med och det gör att du känner dig riktigt nöjd med dig själv. Kvällen kan ha en del romantiska inslag om du bara bjuder till.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir överraskande för din del. Du inser att det du jobbat så hårt för kan bli verklighet. Nu krävs det bara engagemang och ännu mer hårt arbete för att de sista bitarna ska falla på plats.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir lagom intensiv. Du har mycket att göra, men inte mer än att du känner att du hinner med. På kvällen kommer någon med en kul idé. Häng med, du kommer inte att ångra dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har äntligen hittat ett sätt att delegera bort en del av ditt arbete och det passar dig bra. Nu slipper du fundera så mycket på detaljer utan kan hänge dig åt mer globala idéer.

 

Skytten 23/11-21/12

Dina arbetsuppgifter tråkar ut dig och du försöker hitta nya sätt att variera dom. Kanske borde du fundera på att helt byta jobb. Du har varit inom samma område rätt länge.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Ett vänligt råd hjälper dig att klara av de första problemen den här dagen. Du älskar när dina dagar börjar bra, då blir ditt humör på topp och du charmar alla i din omgivning.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

En person som du inte sett på länge kommer plötsligt intravande på ditt jobb. Det här väcker en hel del roliga minnen till liv och du känner att du verkligen saknat den här personen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du är mycket målmedveten idag. Det finns inget du inte kan klara om du sätter den sidan till. Vanligtvis är du inte särskilt envis, men just nu har du mycket jord som influerar ditt tecken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons