Horoskop fredag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar i ett ganska segt tempo. Du har svårt att komma igång på mornarna nu när det är så mörkt. Trots starten på dagen så blir fredagen riktigt härlig.

 

Oxen 21/4-21/5

Håll dig utanför en intern konflikt. Visst är det lätt att dras med i ränkspel och intriger, men i just det här fallet kan du vara den som råkar värst ut. Var på din vakt mot elakt skvaller.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har svårt att hålla dig för skratt när du ser en ovan kollega kämpa med de uppgifter som hon/han fått. Som den snälla person du är ger du en hjälpande hand och det blir början på en varm vänskap.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu kämpar alla jättehårt på ditt jobb och därför är det extra svårt för dig att säga ifrån när din chef försöker utnyttja dig. Stå på dig, trots att du vet att någon annan kommer att bli lidande.

 

Lejonet 23/7-23/8

Fredagen blir riktigt trevlig, särskilt på kvällen då du träffar vänner. Det finns god chans för alla singel Lejon att möta någon mycket speciell person ikväll, tänk bara på at utseende inte är allt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Den här fredagen är du på riktigt bra humör. Dina problem är lösta och du kan se fram emot en lång, skön helg då du inte tänker ägna jobbet en enda tanke.

 

Vågen 24/9-23/10

Var inte allt för säker på att du kommer att få igenom din vilja idag. Det finns många osäkra faktorer som gör att utgången är väldigt oviss. Hitta alternativa lösningar.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Har du barn eller umgås/jobbar med barn kan det här blir en tokrolig dag. Du får nya idéer, roliga infallsvinklar och en hel del kloka kommentarer från en mycket ung person i din närhet.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen börjar lika segt som den slutar. Du har svårt att hitta någon riktigt motivation när det gäller jobbet. Trots att det här är en temporär svacka ser den ut att hålla i sig ett tag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag väntar du ett besked av något slag, troligen arbetsrelaterat. Bli inte allt för besviken om du inte hör något. Den typen av beslut som du väntar på brukar ta rätt så lång tid.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag hinner du knappt äta för att du är så jagad. Du har en lång lista med en massa måsten och halvvägs genom fredagen inser du att aldrig kommer att hinna det du tänkt dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Fredagen blir en lugn dag för Fiskarna. Du unnar dig en skön hemmakväll där du kan stanna uppe hur sent du vill utan att bekymra dig för morgondagen. Du gillar att leka nattuggla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons