Lördag 21/2

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir fantasirik och rolig. Du har massor av upptåg planerade och ingen kan få dig att gör mer nytta än nödvändigt. Ditt busiga jag kommer fram som bäst på helgen.

 

Oxen 21/4-21/5

Det blir en dag att minnas under långa vinterkvällar framöver. Du har roligt och mår toppen vilket gör att livet verkligen leker för din del. Njut av den här medvinden, så länge den varar.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Visa ingen nåd mot dom som är elaka mot dig. Om du accepterar att bli utnyttjad så kommer aldrig att vinna den respekt som du förtjänar.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen får du ett råd som du bestämmer dig för att följa. Du blir positivt överraskad av hur bra rådet är och hur mycket tid du sparar. Din partner har planer för kvällen.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen handlar om alla former av relationer. Det kan vara allt från en relation med en vän till ett passionerat kärleksförhållande. Du satsar på värme och ömhet idag.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Fånga dagen är ett ordspråk som passar in på din lördag. Du njuter av nuet utan att orka bry dig allt för mycket om morgondagen. Just nu går allt din väg och du slipper anstränga dig.

 

Vågen 24/9-23/10

En påverkan från Stenbocken gör det lättar för dig att fatta beslut idag. Du känner dig säker på vad du vill och det är så långt från Vågens normala velighet som du kan komma.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har svårt att lyssna på din partner eftersom du upplever att det mesta han/hon vill säga är kritiskt mot dig. Försök att förstå att din vän bara vill ditt bästa.

 

Skytten 23/11-21/12

En släkting eller vän söker upp dig för att be om ett lån. Fundera på hur mycket du har råd med att inte få tillbaka. Det här är en person som lätt glömmer att han/hon har lånat pengar.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har svårt att vara sanningsenlig mot en vän idag. Ditt dilemma är att om du säger vad du tycker kommer du såra din kompis och det vill du verkligen inte.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Var försiktig när det gäller ansträngande projekt. Du är inne i en känslig fas och kan lätt skada rygg eller knän om du lyfter tungt. Be om hjälp om du inte kan undvika att lyfta.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Våga satsa på dig själv. Ibland låter du ditt dåliga självförtroende bli ett hinder för dig. Du litar inte på att du klarar av vissa saker utan låter någon annan ta över istället.

 

Annons