Torsdag 12/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under dagen hinner du med något som du legat efter med hela veckan. Just den känslan av att äntligen vara ikapp följer med dig hela dagen och gör att du mår riktigt bra.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att kliva ur sängen på morgonen just nu. Det är som om hela din kropp tigger om att få ligga kvar. Försök att komma ut och röra på dig mer. Du behöver vara ute i naturen för att må bra.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En personlig fråga irriterar dig idag. Du tycker att din kollega är väl närgången och inte respekterar din integritet. Var tydlig när du pratar med din jobbarkompis så han förstår vad du är upprörd över.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen börjar i långsam takt och det passar dig bra eftersom du hinner samla dig innan allt sätter ingång. Du har en problematisk relation till Pluto just nu och det gör att du ska förvänta dig det oväntade.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Dagarna blir ljusare och så även ditt humör. Den här årstiden ser man precis hur tätt Lejonet är förknippad med Solen. Du känner hur din energi återvänder mer och mer för varje dag.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att kommunicera med din partner. Det är som om ni inte pratade samma språk. I såna här lägen gäller det att vara väldigt tydlig med vad man känner och tycker.

 

Vågen 24/9-23/10

Du har haft en tuff men givande period, nu kommer du in i ett lugnare flöde och det passar dig bra. Du hinner med de små detaljerna som gör dig så stolt över ditt arbete.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Argumentera inte emot bara för sakens skull. Det skapar oro och irritation. Om du vet att din kollega troligtvis har rätt så bör du hålla tyst eller hålla med.

 

Skytten 23/11-21/12

En gåva av en annorlunda slag dyker upp under dagen. Det gäller att du är uppmärksam, för det här är inte en present som kommer inlindad i rosa papper utan något av emotionellt värde.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Din förmåga att resa dig efter en motgång är enorm och det kommer väl till pass just nu. Idag får du chansen att visa upp din styrka och din beslutsamhet. Du känner att du äntligen är på rätt väg.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Ibland tvekar du om du trivs på ditt jobb eller inte. Tänk på att din oro till stor del beror på rastlösheten hos Vattumannen som tecken snarare än på att du vantrivs på arbetet.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu har du möjligheten att göra ett riktigt fynd bara du inte är rädd för att chansa lite. Följ din instinkt, den leder dig rätt. Kvällen handlar om att vila och bara må bra.

Annons