Miss i bloggen

27 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Sist jag lade in horoskopen hade jag assistans (ofrivillig) av min femåriga dotter därav ett litet fel som nog många upptäckt. Jag ska rätta till det och Tvillingarna ska få upprättelse.

Vågen och Stenbocken är ingen bra astrologisk kombination. Oftast är Stenbockar lite av en ensamvarg och trivs bra med familjen medan Vågen är mycket social.

Idag blir inlägget kort, för jag har feber och ska krypa ned i sängen tillsammans med min senaste Elle.

🙂

Felicia

Fredagens horoskop:

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du är på väldigt gott humör idag. Äntligen känner du att du har saker och ting under kontroll och att du kan avsluta veckan utan dåligt samvete. Kvällen ser lugn och skön ut.

 

Oxen 21/4-21/5

Du är på festhumör idag och du skojar glatt med dina kollegor. Även om pressen på prestation är stor så tycker du att livet i allmänhet är riktigt trevligt. Kvällen kan bjuda på romantik.

Annons

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du känner dig lite tjurig just nu eftersom du inte får som du vill, trots att du försökt både med charm och med manipulation. Kanske är det dags att inse att du inte alltid kan vinna.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det blir en riktigt trevlig fredag. Ditt humör är på topp och du tvekar inte att ta dig an både svåra och krävande uppgifter. Dina chefer gillar din entusiasm och din driftighet.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag skiner du som det soltecken du är. Ditt humör är på gnistrande och dina pikar är precis lagom giftiga för att skapa god stämning utan att någon tar åt sig. Det blir kort sagt en toppendag.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Om du undrar över vad din partner tänker på bör du fråga honom/henne rakt ut istället för at spekulera. Det är när du tror att du gissat dig till din partners planer som missförstånd uppstår.

 

Vågen 24/9-23/10

Du är på riktigt gott humör idag. Du känner att du har det mesta under kontroll och att du inte behöver oroa dig för morgondagen. Det verkar som du planerar något extra imorgon.

Annons

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har en förmåga att göra en kollega ledsen. Egentligen menar du inget illa, men din jargong kan vara tuff och det tar din kollega väldigt personligt.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du goda möjligheter att få svar i en fråga som du länge undrat över. Nu gäller det att du inte är feg utan berättar vad det är som bekymrar dig. Din vän/kollega förstår mer än du tror.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag behöver du ditt förnuft och din förmåga att arbeta självständigt om du ska klara av det problem som uppstår. Du måste vara medveten om att du inte kan förvänta dig hjälp från någon annan än dig själv.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under fredagen får du en hel del att göra och det kan bli en senare hemgång än du tänkt dig. Har du en partner/sambo bör du ringa och förvarna så att du inte möts av en sur uppsyn hemma.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du tur i både spel och kärlek. Det enda du bör se upp med är hur stor insats du lägger eftersom det kan bli avgörande i framtiden. Låt inte speldjävulen ta över dig.

 

Annons