Fredag 20/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar i rask takt och du får verkligen jobba på om du ska komma hem i tid. En fråga från en kollega får dig att fundera, inte bara över ditt arbete utan också över din privatsituation.

 

Oxen 21/4-21/5

Just nu är du lite flirtig på jobbet. Det är Venus som får dig att charma dina kollegor. Räkna med extra intensiv uppvaktning från en yngre person. Han/hon har svårt att skilja på vänskap och äkta känslor.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag har du chansen att en gång för alla få visa hur smart du kan vara om du får fria händer. Det enda som kan gå snett är om du inte förbereder dig ordentligt.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir riktigt lugn. Trots att du har mycket att göra på jobbet så lyckas du klara det mesta utan att stressa upp dig. Kvällen handlar om att umgås med vänner och/eller familjen.

 

Lejonet 23/7-23/8

Se upp så du inte dras in i en intrig på jobbet. Det finns ett par personer som har svårt att tolerera varandra och risken är stor att de försöker att blanda in dig i deras dispyt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Tillåt dig vara lite barnslig idag. Att visa sig skämtsam och spontan är bra för arbetsmoralen, särskilt om det kommer från en så samvetsgrann person som du.

 

Vågen 24/9-23/10

Fredagen blir riktigt festlig. Du njuter av att skoja med vänner och kollegor. Har du möjlighet ska du unna dig en riktigt lång lunchrast med något syndigt gott att äta.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det är sällan du blir riktigt arg på jobbet. Oftast klarar du av att hålla masken, men när den spricker så gör den det rejält och risken är stor att den gör det idag. En kollega lyckas verkligen irritera dig.

 

Skytten 23/11-21/12

Det verkar som du aktivt söker eller tittar efter ett nytt arbete. Oavsett om du är allvarlig i ditt sökande eller inte så kan ett intressant erbjudande dyka upp under dagen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu har du svårt att hinna med. Det är mycket både i arbetet och i privatlivet. Du står inför en förändring och du ha inte riktigt haft tid att acklimatisera dig till allt nytt.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under dagen får du chansen att smita lite tidigare. Det är något som du älskar att göra eftersom det får dig att känna dig lite syndig, men med ett gott samvete. Kvällen blir lugn och trevlig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir lugn, men kvällen blir mer livlig. Det verkar som du antingen går ut med vänner, är bortbjuden eller rent utav har gäster hemma. Du njuter av att vara i centrum för all uppmärksamhet.

 

 

 

 

 

 

Annons