Fredag 17/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du är på riktigt gott humör just nu och det lyser om dig. Din karismanivå är hög och den attraherar både människor du vill lära känna och de som du gärna avstår ifrån.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att hinna med det du ska på jobbet, och risken är att du blir senare än du tänkt dig. Du avskyr att lämna saker ogjorda, då jobbar du hellre över en halvtimme så att du är i fas.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir lagom trevlig, du är på gott humör och det sprider sig på din arbetsplats. Dagen kantas av sorglösa skratt och mellan varven lite stress.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du tar för dig mer än vanligt och det är bra. Du gillar inte att ta för storplats utan föredrar att smälta in. Solen påverkar dig så du blir mer dominerande än vanligt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har en bra dag då du slipper stressa. En vän har et trevligt förslag beträffande kvällen. Häng med, det kan bli en mycket intressant kväll om du bara är öppen för förslag.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu är du den berömda åsnan som frustar mellan två attraktiva hötappar. Du kommer inom kort tvingas att fatta ett beslut som rör ditt privatliv. Nu gäller det att du försöker tänka på problemet objektivt.

 

Vågen 24/9-23/10

Ditt intresse för din omgivning är starkt. Du gillar att iaktta det som sker omkring dig. Särskilt privata relationer väcker din nyfikenhet. Då kan du inte låta bli hålla koll.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Degen blir bra men kvällen blir ännu bättre. Du har haft så mycket att göra den senaste tiden att du glömt hur man kopplar av och har kul. Nu får du äntligen chansen att bara släppa loss för en kväll.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har ett intresse i en viss person, men frågan är om du vågar vara ärlig och tala om det eller om du väntar och låter  honom/henne ta första steget.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du bekymrar dig lite väl mycket över ekonomin. Det du är est oroad över är saker som du ändå inte vet något om. Du kan inte grubbla ihjäl dig över saker som kanhända kommer att ske.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag känner du dig på riktigt gott humör. Du vill umgås med din familj. Du känner att veckorna glider iväg alldeles för fort och ni har inte en chans att träffas och bara slappa tillsammans.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir bra. Du hinner med en hel del som du trodde du skulle få skjuta upp till nästa vecka. Det beror på att en av din kollegor/vänner har lite tid över att hjälpa dig

 

 

 

 

Annons