Lördag 25/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag unnar du dig att ta det lugnt. Veckan har varit jobbig och du behöver verkligen vila upp dig. På kvällen ser det ut som du ska ut eller är bortbjuden på fest.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att orka med alla åtaganden. Det blir en väldigt intensiv dag då du måste hinna med allt från jobb till att vara social. Vanligtvis älskar du att ha människor omkring dig, men inte idag.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du umgås mycket med en speciell vän. Ni har kommit varandra nära på sista tiden och du vågar visa mer av dig själv. För dig är det skönt att kunna sänka garden lite.

 

Kräftan 22/6-22/7

Lördagen blir väldigt bra. Du njuter av stunden och du planerar inget i förväg. Det verkar luta åt att du gör av med pengar. Kanske blir det en shoppingrunda på stan.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag finns det en risk för konflikt. En negativ transit gör att du lätt förlorar perspektivet och du blir benägen att överreagera. Försök att hålla ditt temperament i schack.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Unna dig att vila idag. Det är sällan du tar en lång skön promenad i skogen utan din mobil som sällskap. Tänk på att det inte finns något som är så akut att det inte kan vänta till imorgon.

 

Vågen 24/9-23/10

Din kreativa sida är starkare än vanligt. Du känner för att skapa något. Kanske ska du prova på att måla en tavla, eller varför inte göra om hemma. Du behöver få utlopp för din energi.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Den här dagen handlar om att visa respekt för resten av familjen. Ibland kör du över andra med dina beslut. Idag är det du som ska lyssna på vad dina närmste vill göra och inte tvärt om.

 

Skytten 23/11-21/12

Lördagen blir lockande slö. Du njuter av att slippa ta ansvar och du ägnar dig åt din favorithobby. Kvällen blir mer social, då umgås du med kompisar hemma eller ute på stan.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag ska du inte tvinga dig själv till någonting. Du är ledig och då ska du unna dig att slappa. Du har alldeles för höga krav på dig själv. Du behöver tid för dig själv ibland.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Din lördag blir harmonisk. Har du familj och barn så tillbringar du dagen med dem. Är du singel så är det antingen vänner eller någon fritidsaktivitet som gäller.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har svårt att välja idag. Du har två olika saker som du vill göra, men tyvärr hinner du inte med båda idag. Fundera på om du kan skjuta upp en av aktiviteterna till senare.

 

 

 

 

 

 

Annons