Onsdag 6/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du väntar dig problem idag. Något du gjort tidigare i veckan får konsekvenser nu. Som tur var är du förberedd och vet hur du ska hantera situationen.

 

Oxen 21/4-21/5

Under dagen får du uppskattning av en kollega och hans/hennes beröm värmer. Vanligtvis känner du att du inte syns så mycket som du skulle vilja på jobbet.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen handlar om personliga kontakter. Du vill återuppliva en gammal vänskap, men frågan är om du är beredd på att alla känslor som den här personen väcker hos dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var försiktig m du spelar eller tar lotter idag. En mindre vinst kan få dig att ryckas med och satsa mer pengar än du tänkt dig från början. Stjärnorna varnar för att du är labil.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir riktigt trevlig för alla Lejon. Även om du jobbar verkar det handla mer om att vara social än effektiv. Du tillbringar mycket tid med dina arbetskamrater.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu betyder jobbet mycket för dig och när en av dina chefer tänker göra något riktigt idiotiskt så reagerar du starkt. Det här är något du r beredd att kämpa för.

 

Vågen 24/9-23/10

Du vågar mer än vanligt just nu och det bror på att Mars gynnar dig. Mars ger dig både energi och mer skinn på näsan än vanligt. Se upp för konflikter, du har en förmåga att reta upp en kollega.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen börjar ganska lugnt och din känsla med att det är lugnet före stormen stämmer. Under eftermiddagen tonar problem efter problem upp sig och du känner dig frustrerad.

 

Skytten 23/11-21/12

Onsdagen är en bra dag att visa någon du tycker om hur mycket han hon betyder för dig. Du kommer att blir glatt överraskad när du upptäcker hur mycket skillnad lite omtanke kan göra.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu är du på uselt humör och det beror mycket på Uranus position. Dina nerver är spända och du regerar negativt på det mesta. Som tur var är den här influensen snabbt övergående.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag bör du inte fatta avgörande beslut. Ditt annars så goda omdöme är nedsatt och du riskerar att göra något som du ångrar. En vän har en del bra tips, lyssna på hennes7honom.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Om du följer din intuition idag så kommer du att göra rätt. Ibland är det logiska valet det felaktiga så lyssna inte på alla förnuftiga argument utan följ din känsla istället.

 

 

 

 

 

 

Annons