Måndag 1/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen börjar bra för alla vädurar. Du är energisk och påhittig. Tyvärr kan det bli en smärre motgång i slutet Av dagen då du tappar kontrollen. Kvällen handlar om att vila upp dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir riktigt lyckad om du bara undviker konflikter på morgonen. En sur kollega försöker att gräla på dig, men det är bara att strunta i. Det stjäl bara energi i onödan att bråka om petitesser.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tillåter dig att fuska lite idag. Du vill egentligen inte vara lat, men ibland orkar du helt enkelt inte engagera dig och så är fallet just nu. Du saknar energi eftersom solen påverkar ditt tecken negativt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du chansen att testa dina talanger inom ett nytt område. Det blir spännande, utmanande och jobbigt på samma gång. Räkna med att vara trött på kvällen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Visa vad du vill idag. Det är viktigt för din självkänsla att du inte står tillbaka när du får möjlighet att briljera med din kompetens. En vän har en del klagomål på din frånvaro den senaste tiden.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Du vill mycket mer än du visar just nu och det gör att dina chefer inte inser vilken potential du har. Du måste vara beredd att träda ut ur kulisserna och in i rampljuset om du ska synas.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag på mer än ett sätt. Du får träffa nya människor. Lära dig saker om en annan kultur, samt få en hel del av dina fördomar söderslagna. Kort sagt, den här dagen gör dig klokare.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Våga vara impulsiv, i alla fall mellan varven. Du är så mån om att vara korrekt på jobbet att du glömmer att ha kul. Släpp loss din kreativitet och tänj lite på gränserna.

 

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du inte vara fördomsfull mot en kollegas agerande. Om du behåller ett öppet sinne kommer du inse hur genial din arbetskamrat egentligen är, men då måste du tänka utanför ramarna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu påverkas du positivt av Venus och det gör dig mer mottaglig för sociala sammankomster än annars. Plötsligt vill du vara i centrum för uppmärksamheten väljer gärna grupparbeten.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen leder till en konflikt och det kan bli många bittra tårar innan kvällen. Hur jobbigt det här än känns så är det en viktig utrensning av gammalt bråte. Något du måste gå igenom.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Visa att du kan mer än din kollega. Du vinner inget på att vara blyg. När du har kompetens inom ett visst område så ska du ta chansen att glänsa. Det här är din dag, våga vara stjärna.

 

 

Annons