Förvirrande namn

28 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Först vill jag tack för alla intressanta frågor. Nu när det kommer så många så betar jag av några i taget. En del har jag svarat på nyligen så gå gärna in och läs tidigare inlägg om du inte får svar på just din fråga.

När det gäller rising sign är det detsamma som ascendenten, det ena är den engelska beteckningen av det latinska namnet. Ascendenten eller asc är den grad av zodiaken som stiger i den östra horisonten i födelseögonblicket. Astrologin säger att asc och soltecknet tillsammans representerar vår personlighet. Däremot läsa din asc när du läser daghoroskop fyller ingen funktion eftersom ett daghoroskop alltid är baserat på soltecknet.

Skorpionen och Lejonet som ska flytta ihop. Det är en bra period hela det här året eftersom Skorpionen verkar var inne i en period då samlevnad och familj står i centrum. Ska jag välja en period så ska det i så fall var direkt efter sommaren i slutet av augusti då båda tecknen får förnyad energi.

Annons

När det gäller Saturnus så är det inte en okomplicerad planet, men alla har den någonstans i sitt horoskop. Den uppmärksammar oss på saker som vi måste ta i tu med i våra liv och läxor som vi bör lära oss. I ditt fall så står Saturnus för stränga hemförhållande. Den kan också indikera en vek pappa eller en frånvarande pappa under uppväxten. Den här aspekten kan försvåra din förmåga att uttrycka din vilja. Det finns även en risk att du tar efter din föräldrars mindre positiva drag.

Hoppas att ni lärt er något nytt.

🙂

Felicia

Annons