Det magiska ljuset

16 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När man sitter och tittar ut genom fönstret sent en sommarkväll så ser man verkligen det unika med det nordiska ljuset. Min dotter tror på älvor och troll, något man lätt kan förstå när man ser dimmorna dansa över vattnet en junikväll. Visst är det något magiskt med det daggvåta gräset och skuggorna som lurar just utanför synfältet, man ser något i ögonvrån men när man vänder sig om har trollet blivit en klippa och älvan ett träd. Det är spelet mellan skugga och ljus som leker med oss, förför och lurar oss. jag kan förstå att målarna vallfärdades till norden för att njuta av ljuset under våra sommarkvällar. Ta till vara på de här ögonblicken för det är de som skall hålla oss vid liv hela vintern.

Två svar på två frågor.

Vattumannen/Fisk, jag kan förstå att du undrar. Du är född så pass tidigt i tecknet (19feb) att du säkert influeras starkt av både Vattumannen och Fiskarna. Som astrolog skulle jag säga att du är född i Fiskens tecken, om man räknar vår tidräkning, men eftersom jorden har vridit sig runt sin axel och därmed ändrat position från stjärnhimlen sett så kan du lika väl vara en Vattuman som Fisk.

När det gäller Vädur med asc i Tvilling så tittar vi på en rastlös, nyfiken och mångsidig person som har ett behov av intellektuellt utbyte och omväxling både i privatlivet och i arbetet.

🙂

Felicia

Annons