Fredag 10/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen blir så där härlig och avslappnad som bara en fredag kan bli. Du njuter av att umgås med dina vänner och ni frossar i minnen som du nästan glömt bort. Det blir både tårar och skratt.

 

Oxen 20/4-20/5

Det har varit mycket den senaste tiden, men börjar den egentligen att lugna ned sig. Du får kontroll över din vardag och det är det viktigaste för dig. Kvällen blir trevlig. God mat, bra stämning och trevliga vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din avslappnade attityd hjälper dig att få saker gjorda idag. Du vet hur du ska undvika att stressa. Fredagskvällen blir lugn, du slappnar framför tv utan att ha dåligt samvete för att du inte är ute och roar dig som alla andra.

 

Kräftan 21/6-2/7

Du vet att du måste fundera över ett förslag som du fått, men du känner dig väldigt tveksam till om det här är det rätta att göra. Kankse kan det vara en god idé att ventlilera problemet med någon.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du dig en tankeställare. Det är egentligen ingen som säger något rakt ut, men ett flertal antydningar får dig att börja fundera. Du inser att din partner eller din bästa vän döljer något.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, om än lite stressigt. Du har så många saker som du vill hinna med, men dygnet har fortfarande bara tjugofyra timmar även om det är roliga saker den handlar om. Begränsa dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dina talanger är efterfrågade så njut av all uppmärksamhet du får. Det är inte ett bra tillfälle att börja tvivla på sig själv, du måste hålla huvudet kallt även i pressade situationer. Ibland blir du väl nervös.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ida har du chansen att prova på en gammal dröm. Det kanske inte blir så som du trodde att det skulle bli, men du är en erfarenhet rikare och du får kul på köpet. Ibland är drömmen bättre än verkligheten.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att orka ta tag i några av alla projekt som omger dig. Du känner att du inte hinner med så som du skulle önska och det gör dig stingslig. Kanske vore det bättre att inte ha så höga förväntningar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ekonomin står i centrum idag. Du har räkningar att betala och budgetar att sätta. Visst låter det trist, men det är nödvändigt om du ska få din ekonomi att fungera på ett bra och dynamiskt sätt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Är du ledig så njuter du just nu i fulla drag av att bara vara. Du har haft en tuff vår så du förtjänar verkligen att slappa. Inget kan störa dig när du känner dig så här fridfull som du gör just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar allt på ett kort idag. Din förhoppning är att du ska lyckas med något som är unikt för dig. En vän har bekymmer med ekonomin och vänder sig till dig för att få lite hjälp att lösa den värsta krisen.

Annons