Onsdag 15/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

 

Väduren 21/3-19/4

Var försiktig med de råd som du ger. Du vill väl, men på grund av bristande kunskap kan det bli väldigt fel. Ge dig inte in på områden som du inte behärskar utan låt någon annan sköta dem.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du en riktigt mysig dag. Det verkar som du umgås med släkt eller med familj. Ni harmoniserar bra ihop och det beror på din förmåga att skapa en trivsam stämning omkring dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du bara slappna av och ta det lugnt, det sista du vill är att bli påmind om saker som du glömt bort. En vän blir besviken när han/hon upptäcker hur kort minne du kan ha ibland. Be om ursäkt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar på att vara i centrum idag. För dig är det viktigt att få glänsa, i alla fall mellan varven. Dina vänner gillar dig och det märks på din långa telefonlista. Kvällen handlar om att våga ta initiativ.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir händelserik. Du vill så mycket och du har en hel del på din lista som du måste hinna med. Tyvärr är din tidsuppfattning väldigt optimistisk och du får nöja dig med hälften mot vad du tänkt dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ska du inte försöka att styra andra. Följ med strömmen och se vad den leder, det kan bli en intressant och lärorik upplevelse, särskilt för dig som oftast står för någon form av påverkan.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att se vart pengarna tar vägen, men försvinner gör de, det är ett som är säkert. Du måste få lite bättre koll på din ekonomi. Ta dig tid och gör upp en budget, det behöver du.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ställer du till oreda i en väns affärer. Det är din nyfikenhet som försätter dig i klistret. Du har helt enkelt väldigt svårt att inte lägga din långa näsa i blöt. Det blir din sak att reda ut det hela.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag mår toppen. Du är nästan lite rusig som om du vore nyförälskad. Oavsett om det rör sig om kärlek eller om du helt enkelt är berusad av sommaren är svårt att se, men du njuter i fulla drag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en dag som andas lugn. Du njuter av att slappna av utan krav från omvärlden. Det är sällan som du unnar dig en dag utan stress, för det mesta så har du alltid sidoprojekt, även om du är ledig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du inget tålamod, varken med din partner eller med dina vänner. Du behöver komma ifrån och hitta gnistan igen. En sport eller en hobby skulle kunna få dig att slappna av.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att hitta på saker. Du gillar inte att vara ensam, men du orkar inte heller aktivera dig. Tänk på att du inte kan få allt serverat på silverfat. Ibland måste man anstränga sig lite.

Annons