Fredag 24/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir bra. Du har en massa roliga saker planerade så det gäller att du är upp med tuppen om du ska hinna med. En vän saknar dig. Hör av dig till henne/honom lite oftare, du måste prioritera dina vänner.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir festlig. Du verkar vara bortbjuden under dagen eller kvällen. Det finns en person som du vill ska upptäcka dig och som du ställer dig in lite extra hos. Du mår verkligen toppen just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du en chans att rätta till et fel som du gjort tidigare i veckan. Egentligen rör det sig om en detalj, men det är viktigt för hela sammanhanget att det blir rätt. Du får råd från en vän.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under veckan har tempo trappats upp från högt till idiotiskt. Du måste försöka hitta tid för dig själv annars kommer du inte orka. Som tur var ser nästa vecka betydligt lugnare ut, då får du vila upp dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en hel del att funder över just nu. Det verkar som en förändring är på väg in över ditt tecken. Det verkar röra sig om ditt jobb. Du måste ta ställning till vad det är du vill göra i framtiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir precis lagom. Du hinner med både att vara social och med att jobba lite. Du njuter av att vara i centrum för många personers uppmärksamhet. Det är Solen som gör dig så teatralisk.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag bör du inte mucka gräl med nära anhöriga. Risken är ni säger saker till varandra som blir svåra att komma över. Det finns en aggressiv ton i ditt tecken just nu och det är väldigt ovanligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acceptera att du inte blir medbjuden till en fest eller en middag. För dig skulle det varit självklart att bjuda med din kompis om förhållandet varit det motsatta. Nu är du sur.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rätt så intensiv. Du har en hel del saker som du planerar att hinna med redan på förmiddagen, men av någon anledning tycks du komma igång väldigt sent. Du måste jobba fort.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att visa någon hur mycket han/hon betyder för dig. Det behöver inte vara din partner, det kan också vara en nära vän, eller en familjemedlem. Kvällen blir riktigt mysig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du i städtagen och inte en dammråtta går säker för dig. Vanligtvis är du rätt så urban i din inställning till stökiga hem, men nu influeras du starkt av Jungfrun och hennes noggrannhet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön fredag då du umgås med några nära vänner. Du har en del som du vill berätta för dem, men tiden har sprungit väg så ni har inte haft någon möjlighet att träffas innan.

Annons