Söndag 9/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu förbereder du dig för den kommande vardagen. Det kan vara semester eller bara helgen som avslutas. En vän söker ditt råd i ett personligt dilemma. Du har erfarenhet i den här sortens problem.

 

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen tar du chansen att verkligen koppla av. Du har ofta ett ganska tajt schema så det är inte så ofta som du bara njuter av att inte gör någonting. Kvällen handlar om att diskutera framtiden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att vara förnuftig. Det är Mars som ställer saker på sin spets och får dig att agera mer instinktivt än logiskt. Det är svårt att motarbeta den här typen av inflytande, men gör ett försök.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen kan du göra fina fynd, antingen på loppis, auktion eller i någon diversehandel. Din förmåga att upptäcka de äkta pärlorna i all bråten är extra stor just nu så ta till vara på den.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn söndag utan överraskningar. Du njuter av att vara tillsammans med din familj, och du ser till att inget stör er tid tillsammans. De här stunderna är mycket heliga för dig eftersom de är så sällsynta.

 

Jungfru 23/8-22/9

Låt dig inte störas av din väns attityd, han/hon har egna problem som han/hon inte orkar ta tag i. Det viktiga är att du inte retar upp dig i onödan för då drabbas även du. Njut av att vila och ta det lugnt.

 

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som pengar är ett känsligt ämne hemma. Du och din familj har svårt att bestämma vart ni ska lägga den stora delen av er fritidsbudget. Ni har olika prioriteringar och olika värderingar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen ska du inte vara allt för snabb när det gäller att fatta beslut. Risken är stor att du inte har alla fakta till hands och därför så blir inte din bedömning korrekt. Kvällen blir lugn.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del att fundera över och mycket verkar röra sig om ditt arbete. Kanske vore det bra att prata med en person som erfarenhet av de problem som du går igenom. Hon/han kan ge dig perspektiv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig söndag med mycket frisk luft och en massa umgänge. Det kan vara så att du arbetar, men det är en härlig feststämning på jobbet som gör att timmarna rusar förbi.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att vara stilla allt för länge. En inneboende rastlöshet gör att du hel tiden känner att du måste åstadkomma något. Mindre projekt kan hjälpa dig att tygla din rastlöshet, samtidigt som det inte blir för överansträngande.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du roar dig ordentligt idag. Det kan vara en fest eller någon annan form av sammankomst. En vän från det förflutna gör sig påmind och han/hon väcker många minnen till liv.

 

 

 

Annons