Måndag 10/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

 Det blir en lång måndag för Vädurens tecken. Du har flera problem som kräver din omedelbara uppmärksamhet och det får dig att känna dig viktig. Du gillar att stå i händelsernas centrum.

 

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att tänka praktiskt. Du inser att du inte kommer att hinna göra allt du planerat så du måste prioritera. Som tur var kan du vara effektiv när du vill så det mesta hinner du ändå med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Pengar spelar en stor roll i dina beslut idag. Du vill mycket, men ekonomin räcker inte riktigt till. Nu gäller det att du fattar kloka beslut så att varken din budget eller din vision blir lidande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Var uppmärksam på en arbetskompis som inte mår bra. Hans/hennes beteende kan gå ut över jobbet och då blir både han/hon och du lidande. Försök att få din kollega att lätta sitt hjärta.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under dagen får du en hel del att göra. Var inte rädd för att hugga i. Du kommer att tycka det är kul med lite fysiskt arbetet och det får tiden att gå fortare. En flirt med en kollega livar upp dagen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt envis av dig. Din envishet förstärks av Oxen och det gör att du är svår att få att ändra inriktning när du väl bestämt dig. På plussidan är att du inte ger upp, utan se till att förverkliga dina planer.

 

Vågen 23/9-22/10

En kollega har gjort dig besviken tidigare och nu har du svårt att lita på honom henne till fullo. Kanske vare det en bra idé att ventilera era problem innan ni börjar det här samarbetet. Ibland är det bra att rensa luften.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska stressig måndag, i alla fall för de Skorpioner som ska jobba. Har du ledigt så är du också upptagen, men stressmomentet uteblir. Unna dig en tidig kväll i säng.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din tolerans är väldigt låg just nu. Du har svårt att acceptera vad dina kollegor har kommit fram till. I din värld finns det bara en acceptabel åsikt och det är din. Du har svårt att lyssna på andra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då det mesta verkar gå din väg. Du förtjänar verkligen det här flytet eftersom det har varit ett tufft år hitintills. Måndagen blir en riktigt härlig och avslappnad dag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du hinner inte umgås med alla som du vill träffa och det gör dig ledsen. Ditt schema är ständigt tajt, och det lämnar inte utrymmer för flexibilitet. Ibland är det bra att inte vara så upptagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir ganska intensiv för Fisken. Du har svårt att komma överrens med dina närmaste och det finns en stor risk att du hamnar i en konflikt innan kvällen. Försök att var diplomatisk.

 

Annons