Torsdag 20/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen får du möjlighet att förändra din inställning till en av dina kollegor.  Ni två har haft svårt att komma överens, men idag händer något som gör att ni tvingas att samarbeta och det ger resultat.

 

Oxen 20/4-20/5

Tordagen handlar om att komma ikapp. Det finns saker som du och dina kollegor ligger efter med och nu vill du rappa på lite så att inte fredagen blir allt för stressig. Du avskyr jobbiga fredagar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns vissa frågetecken när det gäller din ekonomi just nu. Hur tråkigt det än är så bör du sätt dig ned och gå igenom dina finanser. Om du ser över lån och utgifter kan du spara mycket pengar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att irritera en arbetskollega. Det gör att det uppstår en onödig spänning på jobbet. Det bästa vore om ni rensade luften, men orkar du inte med en konfrontation kan du alltid undvika just den här personen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din charm är på topp och det finn goda möjligheter till en flirt i slutet av veckan. Är du redan upptagen kan du utnyttja dina sociala talanger bland dina vänner istället.  Det blir en bra dag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Jungfrun har en del att göra under torsdagen. Det blir en stressig, men en ganska rolig dag. Förmiddagen tillbringar du med att komma på nya idéer och under eftermiddagen verkställer du dem.

 

Vågen 23/9-22/10

Var försiktig med att tro på vad en av dina vänner berättar för dig. Om det verkar för bra för att vara sant så är det troligtvis det också. Din kompis är väldigt naiv och godtrogen ibland.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du mår bättre när du har mycket att göra för då hinner du inte grubbla så mycket över dina problem. En kollega har svårt att hinna med, hon kan behöva en hjälpande hand. Visa henne lite omtanke.

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång dag för din del. Du har egentligen inte mer att göra än vanligt, men din brist på koncentration gör att allt tar längre tid än det brukar. Det är något som du grubblar över.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Visa att du kan agera självständigt. Du brukar vara bra på att ta initiativ, men den senaste tiden har du litat väldigt mycket på hjälp från din omgivning. Nu är det dags att du står på egna ben igen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del projekt på gång så just nu tycker du att vardagen är rätt så rolig. Du har ett stimulerande arbete och privat löper allt på som det ska. Det blir en bra torsdag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen blir du arg på en näras vän för att du tycker att hon sviker dig. Egentligen borde du fundera över om det är du som sviker henne istället genom att inte tro på vad hon säger.

 

 

Annons