Starka tjejer

23 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är så underbart mede alla roliga, raka och intressanta frågor som jag får på den här bloggen. Om jag känner mig nere så behöver jag bara gå in och läsa era insändare så blir jag på bättre humör. De flesta läsare är starka personligheter och är oftast kvinnor. Jag tycker att det är fantastiskt att det finns så många drivna, roliga och positiva tjejer i vårt avlånga land. Så det är med ett leende på läpparna och besvarar de är två frågorna 😉

Lisa, du är en sann Vädur ut i fingerspetsarna. Eldig passionerad och väldigt framåt. Jag håller med dig att det är frustrerande svårt att låta en blyg kille ta initiativet, för det tar, som du så riktigt påpekade, en väldigt lång tid. Ni är båda eldtecken och det ger er en bra start på ert förhållande. Det finns passion, styrka och kärlek i den här relationen. Som du så intuitivt kände på dig så är Lejon (precis som du) jägare och vill gärna vara den som är starkast i förhållandet. Du får hitta ett sätt att närma dig honom samtidigt som han tror att han har initiativet. Lite kvinnlig list har aldrig skadat. Killar är ofta rädda för starka tjejer, men det säger mer om dem än om dig tycker jag. Stå på dig och var dig själv, du är stark, positiv och kraftfull.

Och Joanna. Som du redan vet är Tvilling och Oxe en usel kombination, men det kan variera beroende på när ni är födda i respektive tecken och vart ni har er asc. Just nu är Oxen väldigt mottaglig för andra människors känslor och behov. Om du känner att de är de rätta ”vibbarna” mellan er så är det troligtvis så. Tänk på att även om ni inleder en kärleksrelation så är risken att det tar slut stor. Ni är väldigt olika i er grundpersonlighet och det brukar märkas först efter ett tag.

🙂

Felicia

Annons