Fredag 30/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är ovanligt flirtig idag och det kan väcka en hel del förvåning hos dina kollegor. Du gillar att hålla en lätt ton på jobbet, men gå inte till överdrift för då kan dina avsikter missuppfattas.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker som du vill klara av innan du går hem idag, men du känner att du inte kommer hinna med allt. Gör en lista på vad du måste göra, och sedan en på vad du vill göra. Utgå från den första listan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen ger dig massor av energi. Solen påverkar dig positivt just nu och den får dig på gott humör. Passa på att använda all energi till att hinna mede sådant som du oftast måste avstå ifrån på grund av tidsbrist.

 

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen får du en överraskning som du inte hade väntat dig. Hur du motar den beror lite på vilket humör du är på. Kvällen ser ut att bli social, du umgås med familj eller med dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du svårt att acceptera att du inte kan få som du vill. Vanligtvis så brukar din charm spela dig i händerna och du får allt som du önskar, men nu har du stött på en person som inte faller för ditt leende.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn fredag även om du har mycket att göra. Du slipper konfrontationer, problem och tjat, något som får dig på gott humör. Det var länge sedan du hade en så trevlig dag på jobbet som idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt envis vilket är ovanligt för ditt tecken. Du får din påverkan från jord och den hjälper dig att komma vidare när du kör fast. Tänk på att din nya envishet också kan ställa till en del problem.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på gott humör oavsett om du arbetar i helgen eller är ledig. Du känner av fredagsstämningen på jobbet och det får dig lite extra busig. Du driver med en av dina kollegor som inte tycker du är särskilt rolig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag satsar du på att få igenom din vilja både när gäller arbetet och privatlivet. Du har en del egna idéer som du tänker förverkliga till nästa vilket pris som helst. Ett brev eller samtal gör dig upprörd.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du mycket att stå i och det gör att du glömmer bort saker som du lovat. Du sårar en person omedvetet genom att inte prioritera honom/henne idag. Han/hon känner sig bortglömd.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i ett problem på jobbet som inget velat rota i för att det är så känsligt. Tacka vare en massa diplomati och en hel del list lyckas du där alla andra misslyckats. Du känner dig stolt över dig själv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del att stå till svars för och nu gäller det att du tänker snabbt. Du hade en tanke när du handlade, håll fast vid den när du får kritik. Det kommer att visa sig att din instinkt var helt rätt.

 

Annons