Måndag 9/11

01 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att se det positiva i vardagen och det är bra eftersom tempot är ovanligt högt och du har en hel del att tänka på. Se upp så du inte hamnar i en konflikt på jobbet som egentligen inte rör dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag ägnar du dig åt mindre uppgifter och det passar bra eftersom du då kan avsluta en hel del projekt som är så där nästan färdiga. En vän till familjen kommer med ett ganska underligt förslag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra idag så det gäller att du är alert redan från morgonen. Se till att starta med en nyttig frukost så behåller du skärpan hela dagen. En chef har en annorlunda fråga till dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar på att inte synas eller höras idag. Just nu är du rätt trött så du vill helst smälta in bakgrunden. Frågan är om dina kollegor kommer att tillåta att du håller dig inaktiv, de vill att du jobbar hårt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att organisera och det är du rätt så dålig på tack vare Uranus påvekan. Det blir lätt kaos i allt du tar dig för just nu och därför behöver du hjälp när det kommer till att ordna saker på ett organiserat sätt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att veta om du kan lita på din chef eller om han försöker slå blå dunster i ögonen på dig. Vanligtvis har du inga problem att läsa mellan raderna, men just nu är den förmågan något försvagad.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar ställning till ett problem som berör fler än bara dig. Kanske borde du diskutera det här problemet med alla inblandade innan du fattar ett beslut. Du kan få nya infallsvinklar och idéer om du gör det.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin gör dig lite irriterad just nu. Du har en hel del utgifter och du vet inte hur du ska kunna lösa alla innan julen kommer med ännu fler räkningar. Du behöver tänka mer sparsamt och se vilka utgifter du kan dra in på.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga säga vad du tycker på ditt arbete. Du vill ofta vara den positiva personen som inte kommer med kritik, men ibland måste man kritisera för att hjälpa en annan kollaga att utvecklas.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dig själv på för stort allvar just nu. Du skulle må bättre av att slappna av lite och ha skoj istället för att hela tiden vara så korrekt. Dina arbetskamrater behöver få se att du ha en mänskligare sida.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen verkar ägnas åt en hel del möten och det tycker du är måttligt roligt. Att sitta still ger dig myror i benen. Försök att fokusera på mötet det kommer att ge dig en hel del information om framtiden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på att du kommer att hinna med en hel del idag. Du har fortfarande en drivande kraft i ditt tecken som står för en stor del av den positiva energin som du har och det hjälper dig att organisera din dag.

Annons