Fredag 27/11

14 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir trevlig, produktiv och något längre än du räknat med. Ska du bort på kvällen så bör du inte boka in något för tidigt för då är risken stor att blir sen. Kör med rejäla marginaler idag.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att göra allt klart inför helgen. Du tycker extra mycket om den här dagen eftersom du får utlopp för din kreativitet. Du gillar att hitta på nya saker, och nu har du tid för det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en mycket styrande person och det gör att du blir irriterad när en kollega går in och försöker styra upp ditt arbete. Du gillar inte chefer, särskilt inte de som lägger sig i dina områden.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn och skön. Du har jobbat på tidigare i veckan för att slippa stressa idag. Nu kan du luta dig tillbaka, slappna av och bara njuta av fredagen. En kollega är lite flirtig mot dig och det gillar du.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en stressig med bra fredag. På jobbet har du mycket att göra och du har ett högt tempo hela dagen. På kvällen så försöker du ta det lugnt, men din partner/vän tycker att du ska släppa loss lite mer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en vän som väldigt gärna vill träffa dig idag. Du vet att det får bli en kortis, men du lyckas ändå pressa in en snabbfika i ditt tajta schema. Du vill visa din vän att du prioriterar honom/henne.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag är ditt humör på topp. Tack var den egna planeten Venus så går det mesta som har med sociala kontakter att göra din väg. Kvällen handlar om att våga visa känslor. Du måste släppa ned garden en aning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en tuff fredag. Du har massor att göra på jobbet och du har väldigt svårt att delegera arbete till någon annan eftersom det innebär att du släpper lite på kontrollen. Kontroll är viktigt för dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Unna dig et långsammare tempo än det du brukar ha idag. Du behöver inte stressa för att hinna med så lugna ned dig. En kollega har ett behov av att får prata om sina problem. Försök att lyssna aktivt på honom/henne.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland kan din envishet ställa till problem för dig och så är fallet idag. Du har svårt att acceptera att en kollega faktiskt är bättre än du på en specifik uppgift. För dig är det viktigt att vara bäst.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir tidig både från jobbet ned i säng. Du känner dig inte riktigt pigg så du behöver få sova ut ordentligt. Strunta i att dina vänner villa att du ska vara social. Du behöver få vara ensam ibland.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir utvecklande, lite stressig men framförallt trevlig. Du har en rolig uppgift på jobbet just nu som du gärna jobbar över med. Just din positiva inställning till ditt arbete uppskattas av dina chefer.

 

Annons