Söndag 6/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir väldigt intensiv. Du har massor som du vill göra och timmarna räcker inte till. Försök att prioritera det som är viktigt och skjuta på allt annat. Du får inte vara slut när veckan börjar.

 

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som du går på julmarknad eller glöggparty idag. Den här söndagen har definitivt en anknytning till jul och till fest. Du har ett positivt inflytande från Mars som gör dig ovanligt uthållig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag handlar det om att tänka positivt. Om du peppar dig själv kan dina önskningar slå in, men om du tappar självförtroendet är det stor risk att du misslyckas med det du planerar att göra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en dag som präglas av uppslitande diskussioner hemma. Det verkar som du och din partner har olika syn på grundläggande saker i ert förhållande och just nu ställs allt på sin spets.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen ser ut att kantas av pepparkakor och lussebullar. Du njuter av att fira in advent tillsammans med familjen. En lång lat morgon bidrar till harmoni och massor av glädje.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du svårt att slappna av. Något som har med jobbet att göra gnager dig, men du kan inte sätt fingret på vad det är som är fel. Om du bara släpper tanken och gör något annat så kommer du komma på vad det som du missat.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande och annorlunda söndag. Det ser ut som du gör av med en hel del pengar idag. Lite julshopping kanske? För dig handlar julklappar om omtanke därför lägger du ned tid på att hitta rätt presenter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt för all lulllull som finns omkring dig just nu. Pepparkakorna står dig redan upp i halsen och du har för länge sedan tröttnat på julsångerna. Helst vill du stänga in dig hemma med en bra film eller bok.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir avkopplande. Du umgås med familjen eller med några nära vänner. Det verkar som du och din partner kommit fram till någon form av lösning på ert problem. Du tycker det är skönt att kunna blicka framåt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt den här söndagen. Även om du arbetar så går det mesta rätt så sakta. Du njuter av att prata med människor eller umgås med dina vänner. Din energinivå är rätt så låg idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu längtar du efter att få vara ifred, men eftersom du har bokat upp dig hela vägen fram till jul så är det bara att bita ihop. Du måste inse att du inte orkar med hur mycket som helst, börja avboka.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön söndag som du tillbringar med din familj. Det var länge sedan som du var så avslappnad som du är idag. Du njuter av att umgås utan krav. Det blir en kanonsöndag.

 

Annons