Måndag 14/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu känner du dig lite vilsen. Du har svårt att bestämma dig i en viss fråga och du vet inte vem du ska vända dig till för att få hjälp. Kanske borde du avvakta med att fatta ett beslut just nu.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är lekfull, stojig och på allmänt gott humör. Även om du vet att du har massor att göra den här veckan så är humöret på topp. Mars hjälper dig genom att ge dig en extra dos energi.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga, både när det gäller ditt arbete och dina känslor. Ibland följer du bara med strömmen och tror att allt ordnar sig bara du inte motarbetar ödet. Idag ska du aktivt förbättra dina odds.

 

Kräftan 21/6-22/7

Undvik släkten just nu. Det ligger en konflikt i luften som du inte är mogen att hantera så det är bättre att fly än illa fäkta. En vän föreslår att ni gör något tillsammans. Varför inte följa hennes/hans råd.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig frustrerad. Hur du än försöker så får du inte som du vill. Det är främst i ditt arbete som du stöter på problem, men det kan också vara kärleken som krånglar. Du har svårt att hantera motgångar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Glögg, julmusik och glitter står dig upp i halsen. För dig verkar julen handla mer om arbete än om nöje. Försök att plocka ut russinen i kakan. Strunta i att vara social om du är trött. Glöggfesten överlever utan dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte vad du tänkt dig och det kan skapa irritation. Du gillar att ha lite koll, men just nu verkar det vara mer kaos än ordning på ditt arbete. Det finns stor risk att du kommer ihop dig med en kollega idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu verkar pengar vara det mest akuta problemet. Du vill gärna ge bort något fint till någon som du tycker om, men tyvärr har du inte riktigt råd. Försök att hitta en snarlik present som är billigare.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du skäms på din kollegas vägnar. Han/hon har en tendens att jämt göra bort sig och du är den som får plocka upp spillrorna. Prata med din vän och förklara att det räcker nu. Du orkar inte med mer från hans/hennes sida.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du hinner med det du planerat utan att överanstränga dig. En vän kommer med en bra idé angående en julklapp till en person som visat sig väldigt svår att köpa något till.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Som vanligt är du ute i sista minuten med ett projekt på jobbet. Du verkar gilla att jobba under press, annars skulle du försöka att planera dina deadlines lite bättre. En person som du ogillar dyker upp idag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra måndag. Du är på gott humör och du betar snabbt av alla måsten. Ibland kan du vara riktigt duktig på att planera ditt arbete. Särskilt när du får hjälp ab Saturnus och det får du idag.

 

Annons