Torsdag 21/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar riktigt bra, du har mycket att göra, men det tycker du är kul. Tänk på att du inte är själv på jobbet. Låt andra ta steget fram och ta över ansvaret. Du är mer av en igångsättare, inte en avslutare.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir förvånansvärt lugn. Visst finns det att göra, men det mesta flyter på utan att du behöver tänka på vad det är du egentligen gör. Det blir en dag då du funderar en del över framtiden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din rädsla att göra fel hämmar dig idag. Du måste våga chansa lite om det ska bli rätt. Genom att satsa på det oväntade så kommer du kunna vinna dina kollegors respekt. Visa att du kan tänka kreativt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du möjlighet att ändra på något på jobbet. Det gäller att du tänker efter nog så att du inte gör fel val. Det här är ett beslut som du inte kan ångra även om du skulle vilja det.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att göra rätt sak i rätt tid. Ibland är du usel på att planera. Du är en sann tidsoptimist och det gör att du hela tiden ligger lite efter. Försök att räkna med mer marginal.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen får du ett positivt besked som ger dig fria händer att dra igång ett projekt. Det här blir startskottet till något nytt. Du känner att du äntligen fått gehör för dina planer i framtiden.

 

Vågen 23/9-22/10

Var försiktig när det gäller hantering av vassa föremål som knivar saxar eller annat som du kan sticka och skära dig på. Stjärnorna vanar för att du är lite fumlig. Kvällen handlar om att prova något nytt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra dag då får mycket gjort utan att egentligen anstränga dig. Det mesta går som en dans och du tycker att det är roligt både privat och på jobbet. Undvik att diskutera känslor med dina partner idag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

När du får positiv energi från Jupiter så blir du både mer dynamisk och mer flexibel. Just nu har du både energikick från din egen planet och från Solen vilket gör dig mer framåt och fantasirik än vanligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du det riktigt lugnt. Du mår inte så bra så du har svårt att fokusera dig. Kanske har du en förkylning eller något virus i kroppen. Ta en tidig kväll ikväll och undvik all träning och sport.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att avsluta vecka för att inte bli allt för sen imorgon. Du gillar en viss form av ordning så länge det är din ordning och ingen annans som råder. När andra börjar strukturera blir du irriterad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen har du möjlighet att förändra något som kan komma att påverka din framtid under lång tid. Egentligen är det bara en detalj som ska rättas till, men den lilla stenen kan orsaka ett helt jordskred.

 

Annons