Måndag 1/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att göra människor glada just nu och du lever mycket på din charm. Tänk på att din vinnande personlighet ibland ger dig fördelar som du inte borde ha haft. Acceptera att det gör folk avundsjuka.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn måndag där du koncentrerar dig till hundra procent på ditt arbete. Du vill vara så effektiv som möjligt så att du inte drar ut på jobbet i onödan. En vän vill gärna träffa dig och umgås.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag satsar du på att vara så effektiv som möjligt. Du har en förmåga att bli väldigt fokuserad när du känner dig motiverad och det gör du idag. En kollega berömmer din insats och det får dig att må bra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ett vänligt ord kan förändra mycket idag. Tänk på det när du blir arg över att din kollega är så disträ. Försök att uppmuntra och stötta istället för att kritisera så ska du få se på ett makalöst resultat.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du smita undan tråkiga arbetsuppgifter och det gillar inte din kollega. Du måste inse att det mest rättvisa är att ni delar både på sådant som är roligt och uppgifter som är urtrista men som måste göras.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag försöker du hålla dig till ditt planerade schema. Det blir inte lätt eftersom du hela tiden blir störd av välmenande kollegor som söker ditt råd. Det bästa är att stänga om dig så att det syns att du är upptagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du försöka att arbeta på utan att analysera det som sker omkring dig för mycket. Om du tillåter dig att bli inblandad i andras kollegors problem så kommer du inte hinna med det du ska göra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att starta upp en del nya projekt. Du känner dig entusiastisk och motiverad, men tyvärr så är din kollega inte lika mycket på hugget som du är. Du måste peppa honom/henne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att förvalta något som du fått. Det kan vara en gåva, ett råd eller ett förtroende. Se till att vara rädd om din present, den är unik och personen som gav dig den litar på dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en hel del som ska bli gjort, men du har inte särskilt mycket tid. Du måste organisera ditt arbete om du ska hinna med. Se till att strukturera dagen redan från början som kommer det att fungera.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du veta att du blir lätt distraherad så därför måste du försöka att hålla ögonen riktade på målet. Så fort du låter dina tankar vandra så glömmer du bort vad det är du håller på med. Din bristande koncentration kommer att gå över i mitten på veckan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lång dag då du får mycket gjort, men du blir väldigt trött. Undvik att boka in några aktiviteter förutom arbete idag. Du behöver lite tid att pusta ut när du kommer hem på kvällen.

 

Annons